Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: Pare e32 do oceny.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32
    No i dzwoniłem po tą bunie, szczerze to nie wiem co mam myśleć, gość sprowadził to auto pół lub więcej jak pół roku temu, z zamiarem zostawienia dla siebie - tak wywnioskowałem, postanowił sprzedać, silnik wg niego chodzi dobrze, nie ma niepokojących stuków, puków, auto zostało sprowadzone z zajechaną skrzynią i gość tą skrzynię wymienił na sprawną skrzynię, nic niby nie szarpie i nie ma jakiś niespodzianek, według jego słów na aucie oryginalny lakier, rdza koło wlewu paliwa + ten błotnik oraz koło szyberdachu, rolety tylnej i bocznej brak, elektryki foteli chyba też brak, ma jakieś tam zmieniarkę i dvd oryginalne montowane przez bmw, nie wiem o co kaman :) Pytanie jest czy opłaca się dać 14 kk za to auto..ze zdjęć wiele nie można wywnioskować.

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    ...ma jakieś tam zmieniarkę i dvd oryginalne montowane przez bmw...
    DVD w 93 roku?
    Cytat Zamieszczone przez Rafał__ Zobacz posta
    Pytanie jest czy opłaca się dać 14 kk za to auto..ze zdjęć wiele nie można wywnioskować.
    Wg mnie się nie opłaca. Dasz 14KPLN i na dzień dobry ładujesz jeszcze "kilka" stów w doprowadzenie go do ładu i składu. I nie piszę tylko o blacharce, chociaż pewnie pochłonie najwięcej z całości.
    Te bi czy hetero xenony to jest jakaś farsa. Przynajmniej dla mnie w aucie za te pieniądze.
    Sytuacja kiedy ktoś kupił auto niedawno, wymienił w nim coś, jak np. skrzynię i za chwilę sprzedaję zapaliłaby u mnie lampkę ostrzegawczą i sprawdziłbym auto rentgenem.
    Weź zimny prysznic i ochłoń, bo na siłę nie ma co kłopotów szukać. Jeszcze 650km w jedną stronę się kiwać.
    Ja bym odpuścił.

Uprawnienia umieszczania postów