I may make You feel, but I can't make You think...
"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver" - Colin Chapman
Koko czy ogarniesz mi kość do mojego m60b30??? rozmawialiśmy 4 lata temu...
kolego od chipow:) co powiesz na to ?:> http://allegro.pl/chip-tuning-box-cy...726221915.html wiem i jestem swiadom ze to sciema:) ale czy jest opcja zeby to w ogole zadzilalao?:> niby w 10 dni mozna odeslac:d moze ktos sprobuje?:D
Jak chcesz, to sprzedam Ci naklejkę dodającą 20 KM mocy.
Było już wielokrotnie na forum na temat takiego rezystora w dużej obudowie; i było już analizowane jak to może wpływać na działanie silnika. Poszukaj, bo nie ma sensu tego samego znowu pisać.
Nein! Mein Schnitzel!
Opisałem ten cudowny produkt w którymś z moich pierwszych postów na forum 7er, looknij w moich postach, na pewno znajdziesz.
Jakby co to ja chętnie przetestuje takie urządzenie - zapewniam hamownie oraz cały niezbędny sprzęt aby monitorować pracę silnika i czuwać nad bezpieczeństwem silnika podczas testów (wiadomo, że zbyt duży przyrost mocy może uszkodzić nie tylko silnik!!!!! Należy o tym pamiętać!!!)
Swojego auta nie udostępnię, bo spaliłoby sie (ze wstydu), że takie gówno pod maskę wkładam.
Pozdrawiam
Koko
I may make You feel, but I can't make You think...
"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver" - Colin Chapman
Pomógł byś coś zrobić w F01? Jest taki silnik w 740d o dużo większej mocy jak 730d. Mam ten silnik N57, 3.0d.
730 F01 mozna tak podciągnąć...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."