Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Bicie kierownicy podczas hamowania BMW 750

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar kruger32
    BMW
    BMW e38 750 il audi a8 d3 4.2tdi exlusive
    jak wyżej tuleje od bumeranga wchodzące w nadwozie wymieniałem 3 krotnie z zamienników za 4 orginał i do sprzedaży zrobiłem z 20000tyś i był spokój przyjmując że reszta z wymienionych przez ciebie rzeczy została zrobiona poprawnie

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34,e32,e38 740iA 1994r
    pomimo przetoczenia tych tarcz wymień na nowe,ja stawiam na tarcze,tez kiedys z tym walczyłem okazało się że tarcze mają bicie,kupiłem z firmy brembo i wystarczyło jedne konkretne hamowanie z duzej prędkości i się pogięły,włożyłem później meyle i było ok ale starałem się juz tak ostro nie hamować,chyba że faktycznie masz jakieś luzy w zawieszeniu ale i tak ja obstawiam tarcze
    sławomir

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750 iA
    Cytat Zamieszczone przez hektorek106 Zobacz posta
    pomimo przetoczenia tych tarcz wymień na nowe,ja stawiam na tarcze,tez kiedys z tym walczyłem okazało się że tarcze mają bicie,kupiłem z firmy brembo i wystarczyło jedne konkretne hamowanie z duzej prędkości i się pogięły,włożyłem później meyle i było ok ale starałem się juz tak ostro nie hamować,chyba że faktycznie masz jakieś luzy w zawieszeniu ale i tak ja obstawiam tarcze
    ale musi być jakiś powód ze ta tarcza się gnie...ja chce te powód wyeliminować...jeśli te tuleje nie pomogą zamówię nowe tarcze.
    Dla Was to tylko samochody, a dla mnie to sens życia...

Uprawnienia umieszczania postów