-
Zaawansowany Użytkownik
wszystko zależało od wersji u mnie np.z przodu jest zestaw 3-drożny czyli sopran,środek i ala basowy ,seryjne nagłośnienie potrafi naprawdę głośno zagrać beż zniekształceń ale nigdy jak ktoś się nastawia na bas z głośników z drzwi,ja akurat zakładam sprzęt grajacy chłopakom w autach troche wiem o chodzi a więc używam seryjnych głośników tylko do nagłośnienia ale są one ucięte na filtrze np.we wzmacniaczu aby odciąć od nich bas bo po prostu zaraz pierdzą,przy obcięciu i na dobrym wzmaku grają tak głośno i bez zniekształceń że głowa boli-naprawdę pięknie a sprawa basu w bmw szczególnie wersji 7 to trzeba już dobrego suba aby był w miarę dobry basik bo bmw jest b.dobrze wygłuszone, u mnie sprawę basu dopiero załatwił głośnik 15" vibe space II 1200RMS I potężny wzmacniacz ground zero ale tańszy koszt jest zakupic głośnik 30cm pioneera z literką F czyli fri air(głośnik może grać bez obudowy,pudła) i przymocować go szczelnie z tyłu oparcia w otwór na narty,bas jest naprawdę świetny-mięki i nisko schodzący aż szarpie fotelami, żadna półka z dsp nie da takiego efektu,oczywiscie dodam że seryjne radyjko zmieniłem na pioneer
Uprawnienia umieszczania postów