Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: czas na chwalenie sie ;)

Vip Vip Awatar AdamBMW
    BMW
    BMW 740i Individual E38 98', BMW 745i E23 85'
    Wielkie gratulacje.

Po wygranej czuje że będzie pomysł na rozbudowe audio. :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar _michaś_
    BMW
    730i
    wiec adam ty wynajmij jakas chate i zacznij przepowiadac przyszlosc hahahah bo ci wychodzi co do sprzetu to najwyzsza polka systemu dwudroznego z morela w drzwiach (13cm) z tylu tuba w bandpassie z jl ladnie zabudowana (choc skromnie do tego co widzialem) oparta o glosnik 12w3 jl. bardziej chyba caly klimat tworzy jednostka centralna avic bt pioneer'a i szczegoly w wykonaniu tego wszystkiego wygluszenia wykonczenia zabezpieczenia filtry itd. dzieki chlopaki za gratulacje. neuf chyba nie bylo cie w wawie albo nie patrzales na dupcie mojej suni ma juz ladbnie wyprowadzaone 4 cieple dziureczki ;) rano nawet bywaja wilgotne jak ja dosiadam ;)

Zaawansowany Użytkownik
    Najwyzsza seria Morela czyli ktore ? Jakie Wzmacniacze ? Czy avic to super maszyna to bym dyskutowal, napewno pod wzgledem multimedi i gadzetow ale napewno nie pod wzgledem jakosci.Czy te Morele sa w seryjnych plastikach czy jakos inaczej zabudowane? No i co z tym sedzia?
    Nie to ze chce byc zlosliwy ale po prostu jestem ciekawy za co sedzia stwierdzil ze najlepsze auto , bo chyba nie za to ze sie umie regulowac przod tyl i zna sie ustawienia radia. Jak mozesz to wrzuc jakies foty bardzo chetnie popatrze moze mi tez cos ciekawego wpadnie do glowy.
    pozdrawiam
    MOJE CAR AUDIO W E38
    http://forum.7er.pl/moje-skromne-car...db6b8239#44995 I ciagle trwaja ulepszenia.

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Nio ja mialem okazje posluchac na zywo wdniu i miejscu konkursu ;) i dobrze ze jurorem nie jestem :D co prawda innych aut nie odsuchiwalem ;) ciekaw tez jestem co na temat mojego grania powiedzial by juror..

pzdr

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    Noo stary wielkie gratki... ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

BMW
    730i
    mibhel czy ja twierdze ze bylem najlepszy czy ja twierdze ze mam najlepszy sprzet i czy ja uwazam ze avic to najlepszy sprzet? spoko panowie wiem ze do konkursu podjechalem tylko zeby stanac wyszlo inaczej ze zalapalem 2 miejsce czy to pozwala na to iz w zawodach profezjonalnych mam wogole o czyms myslec ? przeciez to byla zabawa i dokladnie zdaje sobie sprawe z tego ze ten sprzet to nic zreszta pisalem o tym na poczatku postu - "z czym do ludzi" ciesze sie poprostu i tyle. jak znowu mi sie cos uda to juz sie nie pochwale ;) co do sedziego trzeba zapytac organizatora bo ja mu w papiery nie patrzalem to on zaprosil czy tez zatrudnil ow sedziego. przepraszam ze sie pochwalilem. sam dlugo nie wierzylem w ten werdykt widzac te sprzety jakie tam byly i jak pieknie byly wykonczone. mam samokrytyke i zdaje sobie sprawe z tego. plastykowe obudowy - chodzi ci o komory rezonansowe?? tak sa w nich ale komory sa wytlumine i usztywnione. na stronie sonia draga wybierz morel 13cm i zobacz najdrozsze z tym ze ja doplacalem za sprowadzenie pelnych koszy aluminiowych i do tego basowych. wmacniacz firmy rto tez nic soba nie prezentuje w porownaniu do mac'ow jakie mial jeden z uczestnikow. wiem wiem to wszystko ja poprostu sie cieszylem przepraszam ;(

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Michaś przestań. Ja tam sie cieszę razem z tobą. Dali drugie sami. Przecież nie prosiles. Spoko luzik stary. Ja tam z uwaga czytalem ten watek bo na sprzęcie audio to ni w ząb sie nie znam. A tak to chociaż się czegoś dowiedziałem. ;D :hah: :what: :hihi: :papa: :papa: :papa:

Zaawansowany Użytkownik
    Dobrze ze sie pochwaliles bo takimi osiagnieciami trzeba sie chwalic. Jak pisalem nie bylo to zlosliwe tylko z ciekawosci pytalem o wszystko bo co nieco wiem o car audio i interesuje sie tym. Dziwi mnie troche ze kupujesz najdrozsze glosniki Morela i nawet nie wiesz jak sie nazywaja ale luzik. Jak pisalem jak mozesz to wrzuc jakies zdiecia jak to wszystko wyglada.
    Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje.
    MOJE CAR AUDIO W E38
    http://forum.7er.pl/moje-skromne-car...db6b8239#44995 I ciagle trwaja ulepszenia.

BMW
    730i
    jesli chodzi o dobor sprzetu pomagal mi kumpel ktory pracuje w firmie car audio i jezdzi na profesjonalne zawody wiec wiesz sluchalem go jak boga w tych sprawach, a modelu nie pamietam poprostu bo pudelko w piwnicy a glosniki na drzwiach nie chce mi sie latac i sprawdzac ;). dlugo mi kombinowal zeby dobrac cos fjanego i powiedzial morel xxxx ja mowie ile on mi cene ja w myslach o ku.. a ustami dobra zamawiaj ;) hahah tak to wygladalo ;) a pozniej tysiace instrukcji co i jak dlaczego i na co no i powoli powoli az sie cos poskladalo, wzm rto sredniej jakosci jest ale bylo to zrobione ze wzg na dalsza rozbudowe postawilismy na to ze glosniki sa wypas a wzm zawsze mozna podmienic jak beda fundusze. za to okablowanie filtry zabezpieczenia wszystko wg najlepszych mozliwych schematow podlaczen i najwyzeszja jakosci podzespoly. plan jest eraz taki zeby wrzucic gwizdki na slupki ladnie obudowac a zamiast kieszeni na drzwiach zrobic zabudowe panelowa dwoch 16. czyli na drzwiach by bylo po 3 glosniki srednio tonowe dwie 16 i jedna 13 a piszczki w slupki na wysokosci oczu by na maksa podniesc scene dzwieku.

BMW
    730i
    o to wlasnie mam w przednich drzwiach http://www.soniadraga.com.pl/?sGet=a...89ba46d6e837eb

Uprawnienia umieszczania postów