Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Powitanie

Początkujący Użytkownik Awatar Leszek
    BMW
    e-38 740d

Red face

Witam na forum.

DIESEL górą.

Vip Vip Awatar Wiktor82
    BMW
    BMW 730D e38,2x MAN TGX 480,VW PASSAT
    Blog
    1
    Cuda są możliwe! w zeszłym roku za moją e38 730d zapłaciłęm 11900euro!auto kupiłęm od dielera BMW w brifie dwóch właścicieli jeden 1926r drugi 1938r auto bez "dzwonu" po tzw. opcierce "za ciasny garaż dla któregoś z poprzednich właścicieli! wszystko przebieg przy zakupie potwierdzony w systemie 147000tyś trochę żałuje że nadal nie serwisuję w BMW bo trochę żal..ogólnie jestem zadowolony przejechałęm ok 20000 tyś. km oprucz standardowej obsługi śilnika i oczywiście skrzyni biegów "olej +filtr" wymieniłęm wachacz i sterownik webasta.. i przedemną wymiana wentylatora klimy! to auto już zostanie w rodzinie!

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor82 Zobacz posta
    Cuda są możliwe! w zeszłym roku za moją e38 730d zapłaciłęm 11900euro!auto kupiłęm od dielera BMW w brifie dwóch właścicieli jeden 1926r drugi 1938r auto bez "dzwonu" po tzw. opcierce "za ciasny garaż dla któregoś z poprzednich właścicieli! wszystko przebieg przy zakupie potwierdzony w systemie 147000tyś trochę żałuje że nadal nie serwisuję w BMW bo trochę żal..ogólnie jestem zadowolony przejechałęm ok 20000 tyś. km oprucz standardowej obsługi śilnika i oczywiście skrzyni biegów "olej +filtr" wymieniłęm wachacz i sterownik webasta.. i przedemną wymiana wentylatora klimy! to auto już zostanie w rodzinie!
    Hej, oczywiście, że się zdarzają, ale zapłacić za e38 prawie 50 tyś złotych to jest dla mnie cena szalona i o takiej pisałem, aczkolwiek cieszę, się, że masz takie auto. Teraz autor wątku musi sobie zadać pytanie, czy ma do wydania 50 tyś złotych na auto, którego szuka. Z drugiej strony długo na mobile.de wisiała e32 750 z przebiegiem 5 tyś km za bagatela 25 tyś euro, także w takie cuda wierzę :)
    pozdrawiam Bartek

Vip Vip Awatar Wiktor82
    BMW
    BMW 730D e38,2x MAN TGX 480,VW PASSAT
    Blog
    1
    Wiem, że dałem dużo i, że za tą kasą mogłaby być "jakaś" E65, ale kocham linię E38. Mam nadzieję, że dotrwamy obydwoje chwili, kiedy odbiorą żołte tablice z wydziału komunikacji. Wielu jeździ samochodami, wybrani jeżdżą BMK'ami Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC05919.jpg
Wyświetleń:	9
Rozmiar:	97.4 KB
ID:	4250

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor82 Zobacz posta
    Wiem, że dałem dużo i, że za tą kasą mogłaby być "jakaś" E65, ale kocham linię E38. Mam nadzieję, że dotrwamy obydwoje chwili, kiedy odbiorą żołte tablice z wydziału komunikacji. Wielu jeździ samochodami, wybrani jeżdżą BMK'ami Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC05919.jpg
Wyświetleń:	9
Rozmiar:	97.4 KB
ID:	4250
    Ja już w przyszłym roku w lutym :)

Wracając do tematu, niech autor wątku napiszę jaką kwotę chce przeznaczyć na auto, wtedy można się zastanowić i coś doradzić.
    Ostatnio edytowane przez ttrol ; 16-03-2012 o 10:17
    pozdrawiam Bartek

Początkujący Użytkownik
    BMW
    3er
    kapitał to 30 tyś. Mam jeszcze pytanie odnośnie aquaplaningu. Jakie są wasze odczucia przy takich gabarytach i masie jaką ma 7er i tym zjawiskiem ? Wiem, że dużo zależy w tym wypadku od opon niemniej jednak czy komuś z was zdarzyło się "wpaść" w aquaplaning i jak reakacja auta w tym momencie wygląda ?

Pozdrawiam
    Paweł
    Ostatnio edytowane przez ekonom ; 16-03-2012 o 18:49

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez ekonom Zobacz posta
    kapitał to 30 tyś. Mam jeszcze pytanie odnośnie aquaplaningu. Jakie są wasze odczucia przy takich gabarytach i masie jaką ma 7er i tym zjawiskiem ? Wiem, że dużo zależy w tym wypadku od opon niemniej jednak czy komuś z was zdarzyło się "wpaść" w aquaplaning i jak reakacja auta w tym momencie wygląda ?

Pozdrawiam
    Paweł
    Hej, nie wiem jak w e38, bo dużo nie jeździłem, ale w e32 nie raz wpadałem w morze wody z prędkościami powyżej 100 km/h i żadnego aquaplaningu nie odczułem, te auta są za ciężkie. Zawsze jadą prosto nie ma możliwości żeby się coś stało. Spadłem kiedyś e34 w kombi z drogi, ponieważ zostałem zepchnięty i wywinąłem o rant asfaltu wewnętrzny fragment felgi jak niektórzy patelnię w rękach, opona spadła, a auto nadal jechało prosto aż do zatrzymania, dopiero się zdziwiłem co się stało jak wysiadłem.
    pozdrawiam Bartek

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 540i 6 gang
    Witam, owocnych poszukiwań w takim razie.
    sie ma

Uprawnienia umieszczania postów