Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Powitanie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Wiktor82
    BMW
    BMW 730D e38,2x MAN TGX 480,VW PASSAT
    Blog
    1
    Cuda są możliwe! w zeszłym roku za moją e38 730d zapłaciłęm 11900euro!auto kupiłęm od dielera BMW w brifie dwóch właścicieli jeden 1926r drugi 1938r auto bez "dzwonu" po tzw. opcierce "za ciasny garaż dla któregoś z poprzednich właścicieli! wszystko przebieg przy zakupie potwierdzony w systemie 147000tyś trochę żałuje że nadal nie serwisuję w BMW bo trochę żal..ogólnie jestem zadowolony przejechałęm ok 20000 tyś. km oprucz standardowej obsługi śilnika i oczywiście skrzyni biegów "olej +filtr" wymieniłęm wachacz i sterownik webasta.. i przedemną wymiana wentylatora klimy! to auto już zostanie w rodzinie!

Vip Vip Awatar ttrol
    BMW
    e32 750 II 88/W124 250D V 93
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor82 Zobacz posta
    Cuda są możliwe! w zeszłym roku za moją e38 730d zapłaciłęm 11900euro!auto kupiłęm od dielera BMW w brifie dwóch właścicieli jeden 1926r drugi 1938r auto bez "dzwonu" po tzw. opcierce "za ciasny garaż dla któregoś z poprzednich właścicieli! wszystko przebieg przy zakupie potwierdzony w systemie 147000tyś trochę żałuje że nadal nie serwisuję w BMW bo trochę żal..ogólnie jestem zadowolony przejechałęm ok 20000 tyś. km oprucz standardowej obsługi śilnika i oczywiście skrzyni biegów "olej +filtr" wymieniłęm wachacz i sterownik webasta.. i przedemną wymiana wentylatora klimy! to auto już zostanie w rodzinie!
    Hej, oczywiście, że się zdarzają, ale zapłacić za e38 prawie 50 tyś złotych to jest dla mnie cena szalona i o takiej pisałem, aczkolwiek cieszę, się, że masz takie auto. Teraz autor wątku musi sobie zadać pytanie, czy ma do wydania 50 tyś złotych na auto, którego szuka. Z drugiej strony długo na mobile.de wisiała e32 750 z przebiegiem 5 tyś km za bagatela 25 tyś euro, także w takie cuda wierzę :)
    pozdrawiam Bartek

Uprawnienia umieszczania postów