Bezwypadkowe :D
Tapnięte z mojego HTC Desire HD
Bezwypadkowe :D
Tapnięte z mojego HTC Desire HD
za takie sianko...kupiłbym coś innego :D
cyt. autokarta.Aktualny model Mercedesa klasy S można kupić za 333 000 zł.
Chyba wolałbym S-klase niż tego włocha
Nikt nikogo nie musi lubić a swoje zdanie można wyrazić w granicach rozsądku. To że napisano iż Adam K. jest przeciętny i zapewne gdyby nie koneksje to nie byłoby go na wizji nie jest obraźliwe. Na całym świecie takie praktyki się stosuje i czy nam się to podoba czy nie, nic się nie zmieni
Guner nabędzie pakiet większościowy spółki i zrobi porządki:)
Nie mam nic przeciw, ponieważ program mógłby być prowadzony lepiej, praktycznych informacji w programie jak na lekarstwo, słaby przekaz myślowy, widząc jak brakuje mu słów przypominała mi sie bajka "Pomysłowy Dobromir" gdzie chłopczyk aby coś powiedzieć krzesał przedziwne miny. Wynika to ze słabości przygotowania do programu lub braku umiejętności. Najczęstszym błędem jest ujmowanie każdego auta pod kątem jego liźnięcia jazdy na torze wyścigowym. No i te jego zacieranie rączek jak wyjęte z bazaru:D Kto chce niech ogląda a inni niech liczą na zmiany![]()
Ostatnio edytowane przez joe white ; 20-03-2012 o 16:59
fajny komis w tej łodzi mają :) poza tym 300 tys za auto używane to troche sporo . jak bym miał tyle to pewnie coś innego bym kupił .
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
szczurek, ciekawe czy poszlibyśmy w tym samym "kierunku" :)
wczoraj widzialem enzo na warszawskich blachach na wroclawskim rynku . juz to mi sie bardziej podobalo. ale sportowe??? hmmmm juz cos bardziej luksusowego. swoja drogą cena jak za x6
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Guner spokojnie. Tymi czerwonymi to Bezi chyba napisał do matraksa bo znowu próbuje trollować.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack