Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: Drzwi wyrywa z korzeniami :)

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    To byłoby chore gdyby winny był kierowca autobusu. Przecież jak go mijał to drzwi były zamknięte i spokojnie mógł wykonać ten manewr. A jak był tak inteligentny, żeby wogóle otworzyć drzwi i to do tego na maksa a potem je tak zostawić, to powinien mieć jaja i przyznać się do winy, co się oczywiście łączy z zapłaceniem niemałego odszkodowania właścicielowi auta :D
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    czyli jeżeli mamy uszkodzone drzwi to stajemy na przystanku i jeżeli widzimy przejeżdzające auto , to w ostatniej chwili otwieramy drzwi. według tego co piszą mam odszkodowanie za drzwi wypłacone tak???
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    ja kiedyś bravą miałem podobna sytuację, przejeżdżałem obok zaparkowanego auta na chodniku i gdy już byłem na jego wysokości ktoś otworzył drzwi i jeb:/moje zostały wgniecione, koleś twierdził,że to moja wina nie chciał się dogadać, więc zadzwoniliśmy na policję i oni od razu, że to definitywnie jego wina, gdyż wysiadając z auta powinien się upewnić czy nic nie jedzie,bo kierowca skąd ma wiedzieć, że jakiś osobnik chce wyjść z auta:) pamiętam,że dostałem wtedy ładną sumkę, bo prawie 3k:D a zrobienie kosztowało mnie 300zł:)

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Na autobusach z tyłu zawsze widnieje napis: Tył zachodzi na zakręcie. Zachowaj min 1 metr odstępu. Widać było, że autobus skręcił jak ruszył, ale to nie znaczy, że wina leży po stronie kierowcy autobusu. Wina jest ewidentnie po stronie p. Adama, który zagadany z p. Małgorzatą nie przypilnował, że jest na ruchliwej ulicy, do tego silny wiatr. Powinien drzwi trzymać. Ale fury szkoda.
    "W czasie deszczu gdy wiatr wieje, słychać Alfę jak rdzewieje."

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    No to teraz kierowca autobusu będzie głównym bohaterem następnego odcinka "Uwaga pirat!" :D

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Panowie poszukajcie na forum,bo ostatnio juz sie pojawil ten temat ;)

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Prawda jest taka jak ktoś ją tutaj napisał ... jak masz drzwi do roboty to stań przy głównej alteri miasta na poboczu , wyczaj delikwenta i w dobrym momencie otwieraj drzwi :) przecież auto nie będące w ruchu nie może być winne w kolizji ... albo faktycznie na przystanek autobusu i tak drzwi otworzyć w połowie przegubowca : efekt murowany.
    Pić trzeba ! Jeść można !

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Oj nie zakładałbym się. Parę lat temu koledze taki geniusz otworzył drzwi przed maską. Efekt? Mandat za spowodowanie kolizji, bo przecież gdyby drzwi pozostały zamknięte to nic by się nie stało, a jest przepis dotyczący otwierania drzwi. Tu może być ukarany kierowca autobusu tylko z racji tego, że przecież "Państwu z TV" nie wypada wlepić mandatu.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Panowie obejzyjcie raz jeszcze film co dałem w poprzednim poecie ;) od 5 minuty..

Tapnięte z mojego HTC Desire HD

-----> www.e32.750i.pl <-----

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    otwieranie tak szeroko drzwi przy wsiadaniu [sic? po co? ]jest nienaturalne, wyglada to na klasyczna tefałenowska ustawke [ typu taniec z gwiazdami i inne udawanki], ukaranie mandatem kierowcy autobusu przekracza moja zdolnosc rozumienia swiata w ktorym zyjemy i pokazuje jak bardzo jestesmy mentalnosciowo i prawnie zacofani....debil otwiera drzwi najszerzej jak umie i sie trzepie przy paniusi z tv, wrecz podklada te drzwi pod autobus, a bidnego kierowce powiesili....

Uprawnienia umieszczania postów