nie umiesz liczyć
zagłówek góra - dół = 2
zagłówek przód - tył = 2
siedzisko przód - tył = 2
oparcie przód - tył =2
razem 8 :p
nie umiesz liczyć
zagłówek góra - dół = 2
zagłówek przód - tył = 2
siedzisko przód - tył = 2
oparcie przód - tył =2
razem 8 :p
a to sie przy okazji zapytam ktory kszynia lepsza , step tronic czy ta druga 5hp :D
wiec tak ,niebieska zostala kupiona :) i teraz napisze jej wady jakie doznalem podczas jazdy przez 300km :),mianowicie zawieszenie nie stuknie ani puknie ,ale bije takjakby opony nie wywazone dodam ,ze zalozylem zimowki do niej bo falumfelfi pogiete okrutnie ;/ weze od wspomagania mokre ale to standard ,pali sie poducha ,ale pdobno to mata pasazera czy jakos tak i tutaj oczekuje waszej pomocy jak to zrobic :) na gazie jest slaby nie ma takiej mocy sekwencja stag 300+ wtryski czerwone :( musze do magika pojechac jakiegos z nia :) dodam ze na benz moc okrutna na gazie taki se jest jedzie bo jedzie ,pixele w zegarach nie trybia oczekuje od was rad jak to zrobic? czy kupic nowy zegary ,wyswietlacz od radia walniety ,kupie nowy :) sonda lambda do zmiany podobno ,nie wiem jeszcze nie bylem na kompie z nia ,na postoju czuc jakby drgania na budzie nie wiem o co 5 z tym ,ale postaram sie dojsc z tym do ladu ,a teraz najlepsza ciekawostka po rozkodowaniu vinu wszycho sie zgadadza z nia ,ale rok produkcji to 95 :D wiec handlarz z radomia ktory ja sprowadzil a wiem kto znznalazlem papiery zakombinowal w urzedzie i zrobil z niej rok 98 :D ,a teraz zalety owej buni przy 220 porwadzi sie calkiem przyjemnie zawieszenie pracuje perfekcyjnie widac ze bylo robione klimatronik dziala jak nalezy na beznzynie idzie jak szatan ,lakier w bardzo ladnym stanie ,srodek smiem twierdzic ze jest w idealnym stanie ,auto mialo jednego wlasciciela w polsce przez 3 lata drugi od ,kotrego odkupilem mial ja 4 miechy ,a teraz mam ja ja :) ogolnie jestem zadowolony z zakupu i doprowadze ja do ladu ze bedzie cacuszko :) ten vin mnie troche zmartwil ,ale w dowodzie wbite 98 wiec kij tam :D najbardziej martwi mnie ta sekwencja czy ja do ladu doprwadza,ale narazie jestem dobrej mysli :D