Kolega mój teraz założył 245 i 275 do E60 520 i mówi że nie odczuł różnicy w osiągach,
Kolega mój teraz założył 245 i 275 do E60 520 i mówi że nie odczuł różnicy w osiągach,
To przynajmniej 8 lat młodsze autko od mojej sweet SEVENteen, ale skoro nie odczuł różnicy to napęd nie powinien dostać mocno po..
A jakieś sugestie odnośnie 19` na PL autostradach?
Dokładnie 11 lat młodsza ale to bez znaczenia. 2.0d w tej budzie nie jedzie na 16 więc to to mu za różnica czy to będzie 18 na 275 szeroka :D
I naturalnie pierścienie centrujące
pierścienie jasna sprawa, choć nie powiem bo douczam się w tym temacie.
Prosił bym o wskazówkę jakie były by konsekwencje w momencie jazdy na tych kapciach.
Jakieś błędy czy mechanicznie nie da rady.
Prawda taka ze z sezon bym się na tych kapciach przemęczył o ile jest to możliwe.
Big THX za odpowiedź!
jak chcesz jezdzic na zaniskich oponach to jezdzij, bedzie wygladac jak wygladac, wiec niepytaj sie o konsekwencje, tylko niewiem dlaczego kupujesz felgi aby poprawic wyglad auta a pozniej jezdzisz na nieprawidlowej oponie...
póki co to nie jeżdżę , jestem na etapie rozważania.
Krzywy z tego co zrozumiałem jedyną konsekwencją jazdy na nieprawidłowej oponie będzie całościowy wygląd auta?
brak sprawnej amortyzacji, wieksze spalanie przeklamanie licznika, bardzo łatwo uszkodzic felgi
Popieram i komfort prawie zero jezdziłem na 17 z zle dobranymi oponami (za niskie), założone 18 i auto nie do poznania
728i