Witam czy kokpit od bmw e38 750 iL podejdzie do zwykłej wersji bmw e38?z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich
Witam czy kokpit od bmw e38 750 iL podejdzie do zwykłej wersji bmw e38?z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich
sławomir
Deska rozdzielcza jest taka sama. Różnice są w jej wykonaniu oraz w zależności czy były kurtyny powietrzne czy nie
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Jakie są różnice w wykonaniu deski w longu...?
Cursorowi zapewne chodziło o to, że decha ma być z 750 (czyli w skaju), a nie o to że long ma inne wykonanie ;)
decha już kupiona od longa 750 oczywiście jest ze skóry a nie w skaju, dodam że rocznik 94 mojej buni nie posiada kurtyn
sławomir
na desce nie ma skóry tylko skaj jest :)))) pewnie dlatego prawie wszystkie na allegro sa gdzies przetarte
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
no a tunel obszyty nitką to też skaj?
sławomir
Tunel nie tylko gora w tym ciemniejszym kolorze. Pewnie latwiej było cos takiego modelowac w skomplikowane uklady niż zwykla skore.
tak w e38 skóra to tylko na siedzeniach i w boczkach przy airbagu . niektóre 750 miały jeszcze skórę na rączkach przy podsufitce .
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Bzdura. Mam takie raczki w skorze jak również tunel, calosc boczkow lacznie że schowkami itd... Skaj jest tylko to co ma ciemniejszy taki brazowy kolor. Reszta wszystko skora.