Miałem na myśli, to że sprzedawca pisze "obszyta skórą", nie oznacza że jest to skóra. Bo nigdy nie była. BMW dawało tam skaj. I to wcale nie super jakości skaj.
Miałem na myśli, to że sprzedawca pisze "obszyta skórą", nie oznacza że jest to skóra. Bo nigdy nie była. BMW dawało tam skaj. I to wcale nie super jakości skaj.
może się ktoś jeszcze wypowie czy faktycznie kokpity w 750 są w skórze czy nie,tylko nie widzę żadnej różnicy w wyglądzie materiału między skórzanym tunelem a kokpitem niby w skaju
sławomir
może się ktoś jeszcze wypowie czy faktycznie kokpity w 750 są w skórze czy nie,tylko nie widzę żadnej różnicy w wyglądzie materiału między skórzanym tunelem a kokpitem niby w skaju a wersje indywidual widziałem pare sztuk i było wszystko w skórze oprócz kokpitu
sławomir
Jezus maryja... Cisnienie mi skacze jak to czytam. NIE MA ZADNYCH INNYCH WERSJI!!! GORA TO SKAJ A DOL TO SKORA i nie ma zadnych innych opcji. Pomacaj sobie przy kratkach nawiewu i przy kolanie. Przeciez to na oko widac... Skora na gorze deski nie dalaby się tak elegancko ulozyc, poza tym te miejsca sa bardziej narazone na slonce, wilgoc i roznice temperatur wiec to nie byla kwestia przyoszczedzenia.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Witam z bólem serca to piszę ale po montażu stwierdziłem że faktycznie deska-kokpit w e38 750 to nie skóra,oczywiscie prezentuje się o wiele lepiej ale jednak nie skóra,zwracam honor
sławomir
[QUOTE=cursor;296386]I to jest tym bardziej dziwne, bo użyli średniej jakości skaju, poza tym skóra lepiej znosi warunki o których wspominasz.
Mi sie nie wydaje ze skóra zniesię lepiej te warunki - Ja jeszcze nie widziałem bardzo wypłowiałej deski rozdzielczej natomiast kanapa (oparcie) tuż przy oknie praktycznie w każdej jest dużo "twardsza" i wyschnięta od słońca...
Oczywiście ktoś powie, że kwestia pielęgnacji ale jeżeli ktoś nie dbał o fotele to o deske też by nie dbał a jednak różnice w zużyciu widać...
JEDNEGO NIE MOŻNA UKRYĆ SAMOCHÓD Z DESKA ZE SKÓRY W "NIE SKÓRZE" WYGLĄDA O NIEBO LEPIEJ:)
Przynajmniej ja jestem zadowolony z zabiegu:)
Jade wolno ale ciagle przed toba:)