jak dla mnie złote ! :)
jak dla mnie złote ! :)
Ja bym wziął złote ale srebrne też fajne:)
Tak w ogóle to są jakieś inne rozmiary np: 18?? i szerokość tylko 8,5 i 10?
Dzuda moze 215/45 ?:D
A na 8,5
205/45
205/40
225/45 widziałem ostatnio i była bardzo ładnie naciągnięta a na stronie www.tyrestretch.com jakoś średnio wygląda.
Sorka za mały OT.
Może i dam 215 na tył,zobaczymy jak będzie z dostępnością używanych opon. Teraz do e60 idzie mi paczka z oponami za 3 koła to do E32 póki co muszą być używki (mam też inne wydatki) wolę dobrą używkę niż jakieś nowe Nexen-y :p
Co do śrubek wybrałem złote, bo moim zdaniem wizualnie felgę powiększy.Znaczek będzie raczej bmw.Dlaczego mam zakładać BBS? Po pierwsze to nie bbs a po drugie jednak wolę znaczek bmw
Tak Irku 17'. Moje zdanie jest że do E32 max 17'. Na 18' wolę popatrzeć u Ciebie
Na tej aukcji te zdjęcia lepiej wyglądają niż te co zapodał Kafarek
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-1...172410604.html
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 14-03-2012 o 00:02
Dziuda, z tym 215 na 10" bym uważał z kilku powodów.. Mimo że też je kupuję, to uważam że z takim naciagiem na nieoryginalnej feldze trzeba uważać, tymbardziej jak masz zamiar naciagnac oponę z rynku wtórnego... Ją zaloze tam 225/45 a na 8,5" wleci 215/45. Nie będę szaleć :D I na pewno będzie logo BBS.. Skoro kupuję replikę BBS to chyba po to by wyglądała jak BBS? Czy inne logo ma usprawiedliwić zakup felg DARE? Mam sie poczuć rozgrzeszony wg. niektórych? Dziwne podejście... To tylko felgi.. Teraz takie.. jutro inne.. A BMW wciąż te same..
Do czarnej jak najbardziej złoto, w innych wypadkach sreberko :)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Ja bym brał zloto :) czekam na foty na autach bo i mnie Kafarek zaraził :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Zdecydowałem się na złote ;) Pawle, przekonaleś mnie!
Zamowilem tak jak Dziuda.
Przód 8,5x17" et20
Tył 10x17" et15
:D
Panowie, bardzo dziękuję za pomoc w wyborze.. 50/50 hehehe.
Kwestia gustu,jeżeli Ci się podobaja :)
Za jakiś czas daj znać,jak się sprawują ;)
Nie klikałem kup teraz tak jak radziłeś i niestety ja czekam na dostępność towaru.. :/ Uparłem się na przesyłka pobraniową, więc nie ryzykuję kasą..