Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Abs pomocy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar MX V12
    BMW
    BMW E38 750i V12

Abs pomocy

Witam mam taki problem zapalił mi sie abs i kontrola trakcji i czerwony wykrzyknik jadac do 70km/h jest ok kiedy przekroczę 70 km/h zaczyna mi buksowac koło przednie od pasażera pojechałem na komputer skasowali bład był na tylnym kole ale przejechałem 300m i znowu sie zapaliły kontrolki abs mechanik powiedział ze pewno czujnik abs wiec kupiłem czujnik wymienił skasował bład i znowu to samo moze ktos wie oco tu chodzi dzisiaj dzwonił domnie mechanik ze musze wymienic tylne łozysko z którego czyta abs bo ma delikatny wżer czy to była by wina łozyska prosze o pomoc acha jest to bmw e38 750i 98rok

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    A czujnik kupiłeś ORYGINALNY czy zamiennik. Jeżeli zamiennik to chciałem ci powiedzieć ze TYLKO ALE TO TYLKO I WYŁĄCZNIE ORYGINAŁ siemens. Sam to przerobiłem i miałem czujniki z allegro. W końcu kupiłem używany i mam do dzisiaj spokój.
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

Początkujący Użytkownik Awatar MX V12
    BMW
    BMW E38 750i V12
    niewiem coto był za czujnik bo mechanik kupował 270zł kosztował jest nowy

Vip Vip Awatar seban123
    BMW
    E65 745d i E32 M30
    Blog
    1
    Sprawdź czujnik kąta skrętu i inne czujniki od dsc. Może widzi komp że auto skręca a są takie same prędkości kuł. Czujniki konta skrętu lubiły się psuć. Zmień mechanika na elektryka do takich usterek.
    Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
    Albert Einstein

Uprawnienia umieszczania postów