Heh...no ładnie to wygląda...;)!!
Ale ten hak trochę szpeci...ciągniesz tym camping czy coś...bo jak nie, to lepiej byłoby go usunąć...ot takie moje zdanie...:D
Heh...no ładnie to wygląda...;)!!
Ale ten hak trochę szpeci...ciągniesz tym camping czy coś...bo jak nie, to lepiej byłoby go usunąć...ot takie moje zdanie...:D
to dla ochrony.....przed uderzeniem![]()
Witam,
735iL z Częstochowy dość charakterystyczne, było ogłaszane na allegro jakieś 2-3 lata temu w dość małych pieniądzach, elementem rozpoznawczym była naklejka pod tylnym zderzakiem.
Kojarzy ją na pewno kolega z forum, posiadajacy od kilku lat podobny zestaw 3.5 w longu i też na SCZ :D
Widać że od tamtego czasu auto się ruszyło w dobrą stronę, powodzenia.
Czarne e32 w benzynie!
zgadza się była na allegro i oto moto
gość chciał za nią 5 tysi ale w między czasie na parkingu gościu wjechał mu w drzwi i dostał od ubezpieczalni 3 tysie i za 2 tysie wystawił na sprzedaż ,a ja utargowałem jeszcze 2 stówki i kupiłem za 1800 zł. :D
Drzwi mi dał na wymianę - udało mi się z tym autem
ładne duże za małą kasę
pozdrawiam![]()
Witam w gronie E32 735 :D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
witam kolegę na forum :D dzięki wielkie jeszcze raz za poświęcenie wolnego wieczoru i przetransportowanie mi opon z Cz-wy do Kato :) long na żywo daje radę, w środku zajebiście dużo miejsca na tylnej kanapie <sex> :D![]()
no witam kolego:D,w końcu się zalogowałem -fajnie tu macie i każdy chce pomóc
jak wielka jedna rodzina
a jazda moją bunią to sama przyjemność ,masz BMW więc ci te oponki przywiozłem
pozdrawiam
witam kolege bardzo ładne E32 rowniez przymierzam sie do kupna e32 tylko nie wiem z jakim silnikiem ;)
rzuc jakies fotki srodka bo widac ze masz kierownice z drewna :D
witam,zdjęcia wrzucę na dniach z środka bo w tej chwili nie mam żadnych:(
pozdr![]()
Ładna, masz jakieś fotki wnętrza?
sie ma