Chcecie coś smiesznego usłyszeć ? . . . . . Własnie uj..ałem śrubę zabezpieczającą do kół :D
Zamieszczone przez Aldik Chcecie coś smiesznego usłyszeć ? . . . . . Własnie uj..ałem śrubę zabezpieczającą do kół :D ehhh, te F01... darujcie, siła rozpędu, nie mogłem się powstrzymać
Zamieszczone przez yaz ehhh, te F01... darujcie, siła rozpędu, nie mogłem się powstrzymać A żebyś wiedział, bo w e65 miąłem zwykłe śruby :D Tu chyba tez tak sie skończy
Zamieszczone przez Aldik Chcecie coś smiesznego usłyszeć ? . . . . . Własnie uj..ałem śrubę zabezpieczającą do kół :D Widzę, że jak nie jakiś bit w drzwiach, to śrubka w kole :P .... a może zwyczajnie takie prace powinieneś komuś zlecać :P ? @Yaz: przeszłość, przyszłość i teraźniejszość :P
Zamieszczone przez damned1 Widzę, że jak nie jakiś bit w drzwiach, to śrubka w kole :P .... a może zwyczajnie takie prace powinieneś komuś zlecać :P ? @Yaz: przeszłość, przyszłość i teraźniejszość :P Najlepsze, że wiedziałem aby to delikatnie odkręcać ale NIEEE KLUCZ PNEUMAT i jazda no i mam... Cóż zrobić, nie pierwszy nie ostatni raz.
Zasady na forum