Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3401

Wątek: Humor:)

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Rekord to 14,8 promila należący do niejakiego Tadeusza.S. Zmarł w szpitalu z powodu obrażeń odniesionych w wypadku samochodowym, który spowodował. Badanie krwi robiono kilkukrotnie bo nie mogli uwierzyć :D

--------------------------------------------------------------------------------
    Mąż mówi do żony:
    - Twoja matka jest zdrowa jak koń. Niedługo wyjdzie ze szpitala i z nami zamieszka.
    = Nie rozumiem - Odpowiada żona. Przecież mama jest umierająca.
    - Nie wiem co Tobie naopowiadał lekarz, ale mnie kazał przygotować się na najgorsze.

--------------------------------------------------------------------------------

Lekcja pokazowa z okazji dnia matki. Pani prosi, aby dzieci opowiedziały jakąś historyjkę, w której używają słów: "Mama jest tylko jedna".
    Pierwsza mówi Kasia:
    - Gdy byłam chora to mama się mną opiekowała, przytulała mnie i całowała. Kocham ją bardzo, bo mama jest tylko jedna.
    Bardzo ładnie Kasiu. Jasiu widzę, że ty też coś przygotowałeś:
    - Wracam ze szkoły i widzę, że tata leży już nawalony pod drzwiami. W pokoju siedzi mama. Nagle woła do mnie:
    Jasiu idź do lodówki i przynieś dwie flaszki. Idę do lodówki otwieram i krzyczę do mamy: Mama, jest tylko jedna.
    Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 22-02-2012 o 14:38

Uprawnienia umieszczania postów