Panowie dosyć tego samozachwytu !!!! Nie żyjemy w bajce tylko w realnym świecie ;) więc 7kami różni jeźdzą ;D
Panowie dosyć tego samozachwytu !!!! Nie żyjemy w bajce tylko w realnym świecie ;) więc 7kami różni jeźdzą ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
prawda Evan..? :hah: :hah: :hah:Zamieszczone przez EVAN
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Ja nadal bede obstawal przy swoim... :D :D :D bo chodzi mi glownie o siebie. Taki skromny jestem. Uwazam, ze mam tylko tyle IQ co Dodzia! :hihi:Zamieszczone przez EVAN
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Cóż... różnymi autami jeżdżą różni ludzie niezależnie od IQ ale ze swojej obserwacji dodam że odkąd mam 7-er i poznaję coraz więcej ich szczęśliwych właścicieli z to z satysfakcją stwierdzam że to ludzie na poziomie. Może 7-er nie jest wykładnikiem w tej materii ale coś musi w tym być...
Evan wczytaj sie w ten kawał co to "Dzyndzel" ? Czy byłby on śmieszny gdyby była to sykienka ?Zamieszczone przez EVAN
Wlsnie uslyszalem kawal ktory powinien sie spodobac
Dziadek wygral w totka "kumulacja 20 mln zl"
do dziadka przyjezdza telewizja wywiady rozmowy
No i pytaja Dziadku co zrobisz z taka kasa ?
A Dziadek ze pierwsze co to kupi i postawi pomnik Hitlerowi!!
Dziennikarze : Dziadku jak to przeciez to ludobujca zbrodniarz tak nie mozna
Dziadek : Moze i zbrodniarz ale numery na rece dobre wypalil
Pozdrawiam :)
Babcia stwierdzila ze z dziadkiem to i z 15 lat sie nie stukali wiec mysli sobie - hmm. Jest nauka, nowe technologie...
Natarla dziadkowi Viagry do salatki przy obiedzie i czeka.
Po godzince dziadek wraca z WC caly obsikany i babcia z przestrachem wola: Cos ty durniu narobil?!
Dziadek:
Chcialem sie wysikac, wyjalem, widze ze nie moj, to schowalem!
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Policja zorganizowala konkurs "Bezpieczna jazda". Ten, kto w miejscu, gdzie postawiono ograniczenie predkosci przejedzie przepisowo mial dostac nagrode 1000 zł.
Jak wyglądało naprawdę pierwsze zatrzymanie i odebranie nagrody?
Policjanci stoja w krzakach, mandaty sie sypia, az wreszcie powoli nadjezdza mercedes. Zatrzymuja kierowce, salutuja i mówia:
- Gratulujemy, jechal pan z przepisowa predkoscia. W nagrode otrzymuje pan 1000 zl. Co zrobi pan z z tymi pieniedzmi?
Facet drapie sie po glowie i po chwili mówi:
- Wie pan, chyba wreszcie zrobie kurs prawa jazdy.
Na to odzywa sie jego zona:
- Niech panowie nie sluchaja, on zawsze takie bzdury gada po pijanemu...
Na to z tylnego siedzenia babcia:
- Mówilam, ze kradzionym daleko nie zajedziemy!
Ktos puka z bagaznika: - Czy to juz Berlin?
Dziecko z tylnego siedzenia:
-Nożem go, jak tego w sobotę!
Dlaczego mała Kasia nie płakała gdy spadła z rowerka?
-Bo kierownica wbiła jej się w płuco.
Dlaczego obowiązkiem pana młodego jest wniesienie pani młodej do domu??
.... a widzieliście kiedyś żeby sprzęt AGD wchodził do domu sam?? ;D