"W przeddzień naszej rocznicy uzgodniliśmy z żoną, że ktokolwiek obudzi się pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym.
Następnego ranka obudziłem się pierwszy, więc delikatnie odsunąłem kołderkę… …i wsadziłem jej penisa w buzię."![]()
"W przeddzień naszej rocznicy uzgodniliśmy z żoną, że ktokolwiek obudzi się pierwszy, to obudzi partnera seksem oralnym.
Następnego ranka obudziłem się pierwszy, więc delikatnie odsunąłem kołderkę… …i wsadziłem jej penisa w buzię."![]()
Barnney...to Twój drugi post...nie miałeś nic mądrzejszego do napisania?
Ostatnio edytowane przez arturo193 ; 15-10-2012 o 16:29
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Jak chcesz porozmawiać O mnie to napisz DO mnie, z tego co mi wiadomo forum to tego nie służy, a już z pewnością do zbędnych komentarzy.
Myslicie, że Barney opisał swoją przygodę? Przecież napisał w cudzysłowiu a pozatym czytałem gdzieś już to w necie... W dodatku napisał to w dziale humor, a nie założył nowego tematu pod tytułem "jak zaspokiłem żonę" wyluzujcie!
dajcie spokój, zniechęcacie chłopaka do pisania na forum
A według mnie powinniście zacząć wpieprzać magnez codziennie z rana jak sobie nie radzicie z jesienną depresją.
Moderator powinien to już dawno oczyścić i dać na PW reprymendę!
PS. Mnie dowcip rozbawił :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Się przyglądam..a reprymenda w szkole, ja daje odpoczynki od Forum, ale jeszcze poczekam, no chyba że zmadrzeją :D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."