Kurde, mi się serce rozrywa jak czytam o tych wspaniałych, ekologicznych pojazdach stworzonych dla "ludzi w sandałach". Zastanawiam się kiedy na dobre zakończy się era Aut a zacznie czas dupowozów napędzanych silnikiem z kosiarki i bateriami alkalicznymi... Chyba trzeba kupić jakieś V8 i postawić pod pierzyną w stodole. Niech spokojnie czeka do mojej emerytury by mi trochę radości sprawić. Bo to chyba koniec. Podejrzewam że w następcy F01 nie będzie już benzynowych V8 tylko właśnie jakieś kosiarkowe, doładowane 4 garnuszki. Podobno do nowej trójki mają wsadzać 3 cylindrowe reaktory - koniec świata!
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
Przedni napęd w Bawarze - bez komentarza. Bentley buduje suva i podobno mają tam diesla wsadzić z Audi. Jeszcze tylko Aston na wodór i można się przesiadać na motocykl.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
>>>NIE DLA ACTA<<<
"I had a dream, I was king. Woke up, still king"
BMW 728i - 97'
MERC W124 200D - 86'
MERC W123 240D - 79'
Uwaga pojawił się Nowy wirus, równie niebezpieczny jak miłość...
Nazywa się PRACA
Jeśli dostaniesz jakąś robotę od szefa, kolegi lub od kogokolwiek innego nie dotykaj tego pod żadnym pozorem...
Wirus jest skrajnie niebezpieczny.
Usuwa na stałe życie prywatne.
Jeżeli byłeś w kontakcie z wirusem, natychmiast zabierz dwóch kolegów lub koleżanki i udaj się do najbliższego baru.
Zamów piwo albo coś mocniejszego i po pięciu - sześciu kolejkach, PRACA powinna zostać całkowicie usunięta z twoich obwodów.
Opowiedz o nim i ostrzeż natychmiast co najmniej 5 dobrych znajomych aby uchronić się przed infekcją.
Jeżeli okazuje się że nie masz 5 dobrych znajomych, oznacza, że jesteś już zainfekowany i PRACA kontroluje twoje życie.
Jeżeli tak jest, natychmiast udaj się do baru i pozostań tam dopóki nie znajdziesz sobie co najmniej 5 przyjaciół!!!.
Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 02-09-2011 o 07:46
Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...
Mistrz drugiego planu widoczny już od 25 sekundy, w 3:03 pokazuje już zęby ... nie tylko ja nie mogę słuchać Tuska, mnie nudzą takie przemówienia
Ostatnio edytowane przez olejus ; 02-09-2011 o 12:07
Pić trzeba ! Jeść można !
Ventola ,
dobre ,dobre :DDDD
Prowadzę swoje życie, a nie BMW ...