Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: BMW e38 - wizerunek flagowej limuzyny z 90-tych lat w roku 2012

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Moj sasiad ma Subaru Impreze WRX z 2011r i bez przerwy jak mnie widzial to smial sie zebym w koncu sprzedal ten, jak on to mowil, "shit box" i kupil cos fajnego... On jest maniakiem samochodowym wiekszym jak ja i dla niego nic sie nie liczy poza Subaru... Docenialem e38 za prowadzenie i jakosc... Ale po przyjechaniu sie tym WRX-em to dopiero teraz wiem co to znaczy "prowadzenie" w samochodzie. Zawsze chcialem miec 7er jeszcze za czasow gowniarza w podstawowce. Spelnilem swoje marzenie... teraz czas na kolejne... I nie bede sie upieral, ze po e38 juz nic nie bedzie mnie cieszyc.
    Matraks wyskocz z sasiadem na trase powiedzmy 1000km- ty swoim "shit boxem" a on "Subar-drynda" na powrot zamiencie sie autami - daje sobie reke uciac ze po takiej przejazdzce obaj zmienicie zdanie :)

Co do reszty opinii- coz kazdy ma swoje spostrzezenia i wlasnie wyrobione zadnie i nikt wypowiedziami z innej beczki tego nie zmieni... :)
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 14-03-2012 o 10:34
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów