Cytat Zamieszczone przez szajboos Zobacz posta
Spoko, ale jeśli skrzynia, wisco czy cokolwiek innego sra się za granicą ewentualnie w trasie to nie powoduje to u Ciebie wkur**?? Pogłaszczesz ją wtedy i powiesz kochaniutka, no cóż, zdarza się, wybaczam bo jesteś 7er? Proszę Cię...

Dzwonek przy 100km/h, Yaris, rów, drzewo, rów i dach. 3 os. w całości, bez większych obrażeń. Jedna bez pasów. A to tylko gó**iany Opel, który wg Ciebie przy 50 to śmierć na miejscu.
Nie wiem co chcesz tym udowodnic i komu? Ja sie potrzaskalem Omega przy bardzo duzej predkosci i wiem, jak dobre jest to auto. Ale malo jest tak solodnych egezmplarzy aut.

Po za tym nie wiem o co Ci chodzi z awariami na trasie, ja sie nie boje wsiasc do mojego auta i zrobic spontanicznie 1kkm, nawet nie czuje potrzeby sprawdzac niczego w aucie przed taka podroza. Czuje sie bardzo komfortowo w tym aucie, cenie moc, hamulce i komfort, mi jazda 7er daje cholerna radosc a mam to auto 4 lata i jezdze nim na okraglo i jakos ciagle jazda nim sprawia mi straszna frajde...

A jezeli chcesz mi powiedziec, ze w czyms takim jak Signum znajdziesz jakosc, komfort czy skory takie jak w 7er to ja juz nie mam z Toba o czym rozmawiac.

Nigdy tego nie mowilem ale gdy kilka lat temu szukalem auta to w ogole nie bralem pod uwage BMW, chcialem kupic duze i dobre auto do 40 tys i w drodze naturalnej selekchi skreslalem kolejne modele az zupelnie spontanicznie zobaczylem swoje auto, wsiadlem do srodka, przejechalem sie i juz nie wysiadlem. Ile jest aut w ktorych mozna sie zakochac "od pierwszego wejzenia"?

PS. Fajnie ci popekaly felgi, one mialy jakas nazwe?