Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: BMW e38 - wizerunek flagowej limuzyny z 90-tych lat w roku 2012

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Cytat Zamieszczone przez szajboos Zobacz posta
    Jeśli wg Ciebie marzeniem każdego jest posiadanie 7er bądź jakiegokolwiek innego auta to gratuluję klapek na oczach. Ludzie mają inne marzenia, dom, podróż gdzieś tam, mojemu ojcu np. marzy się dom w Alpach, cisza, spokój i ogromna kolekcja winylowych płyt jazzowych i bluesowych. Ale niestety zasobność portfela pozwala mu na mieszkanie na Śląsku. A to czy pod domem stoi Peugeot, Opel czy BMW nie ma dla niego kompletnie żadnego znaczenia. Ma w miarę wygodnie i bezawaryjnie jeździć. I tak KIA, jak potem Astra, tak teraz i Peugeot w zupełności spełnia jego wymagania.
    Właśnie dlatego obecnie na maturach stawia się na czytanie ze zrozumieniem. Jeżeli ktoś się na mnie gapi z jakiegoś budżetowego dupowozidła jak bym mu matkę zabił to chyba nie znaczy że marzy mu się domek w alpach a samochody nic dla niego nie znacza hm? Z reszta napisałem to w taki sposób że widać że chodzi o pieniądze. To jest cecha narodowa a nie kwestia samochodów. Czytajcie ze zrozumieniem i nie mieszajcie wątków!!!
    Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 13-03-2012 o 00:05

Uprawnienia umieszczania postów