Zamieszczone przez
Saillupus
Odpuściłem sobie dyskusje na 3 dni a tu patrze 9 stron się zrobiło bzdur
Nie daje pewności? e38 nie daje pewności że dojedzie do celu? i cena rynkowa 10-15tys?
Ludzie to dla tego że kupujecie te samochody za cene rynkową nie macie pewności!
To nie jest przytoczona już wcześniej fabia gdzie utrzymacie to auto za najniższą krajową. Samochód potrzebuje pewnej ręki i regularnego serwisu tak jak nowa 7.
Jak macie sztrucle to nie dziwcie się że auto niedomaga.
od 4 lat mam e38 3 lata 730 i ponad rok 750. I nigdy. Powtarzam to nigdy! Samochód na trasie mnie nie zawiódł. Raz się zdarzyło że rozrusznik padł kompletnie, ale dawał wcześniej wyraźne oznaki że się kończy. Dzięki regularnemu serwisowi to auto jest prtaktycznie bezawaryjne.
Jaki jest wizerunek e38 teraz? Bardzo dobre, bezawaryjne auto, z bogatym wyposażeniem. Które zadbanym wyglądem robi bardzo duże wrażenie.
Niestety 95% to rozpadające się sztrucle które miały właścicieli, powiedzmy to wprost, których nie było stać na eksploatacje!
Eksloatacja nie kosztuje fortunę, ale za worek ziemniakó się tego auta nie serwisuje!
Większość osób z tąd skupia się na tym jaki gwint założyć, jakie szpanerskie koła, na ile obniżyć auto i ile spojlerów pozakładać. Nie dziwcie się że ludzie w tedy patrzą na auto dziwnie bo wygląda to jak honda.
Ile razy takie auto przejechało kołomnie, co było zajebistym germanem, a z zawieszenie szły odgłosy jak by była tam duża perkusja.
Przepraszam że pisze pod wpływem emocji, ale to jest BMW serii 7 a nie astra. Nie utrzymasz jej jak astry, nie da Ci takich emocji jak astra, nie jest tak wytrzymały jak astra. To kup kurna Astrę! N ikt nie zmusza do jeżdżenia awaryjnym 7er.
Zadbane auta z tego forum, które zasługują na miano 7er można bez problemu wyliczyć bo jest ich kilkanaście.
Ten kto mówi że auto jest awaryjne i się boi jechać nim w trasę to niech je sprzeda, bo jest kolejną osobą która zajeżdża ten samochód, może kolejny właściciel będzie wiedział jak użytkować i serwisowac to auto!
Zaraz pewnie mod usunie mój post, alemówi się trudno!