Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 101

Wątek: BMW e38 - wizerunek flagowej limuzyny z 90-tych lat w roku 2012

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Cytat Zamieszczone przez krzysiek1989 Zobacz posta
    zazwyczaj do srodka auta jak to opisales zagladaja gimnazjalni "gowniarze" lub wytapetowane malolaty
    Akurat takich osób ja na stacji benzynowej nie spotykam, a chodziło mi o innych kierowców w rożnych samochodach. Wnioskując z wypowiedzi jeżeli uważasz swoje auto za trupa to po co nim jeździsz? Sprzedać, kupić nowe ekonomiczne TDI 1.6 albo coś innego w tym stylu. Będzie nowe i nie będzie trupem. No chyba że coś ominąłem i jednak jest jakiś sentyment w tym wszystkich?
    Ostatnio edytowane przez joe white ; 13-03-2012 o 15:34

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek1989
    BMW
    E-38 730 V8
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    Akurat takichosób ja na stacji benzynowej nie spotykam, a chodziło mi o innych kierowców wrożnych samochodach. Wnioskując z wypowiedzi jeżeli uważasz swoje auto za trupato po co nim jeździsz? Sprzedać, kupić nowe ekonomiczne TDI 1.6 albo coś innegow tym stylu. Będzie nowe i nie będzie trupem. No chyba że coś ominąłem i jednakjest jakiś sentyment w tym wszystkich?
    jezdze, bo nie mam innego:D
    sentyment jest, owszem ale nie uwazam swojego auta ani za trupa ani za perelke, zreszta jak pewnie wiekszosc egzepmplarzy tu na forum.... po prostu badzmy realistami i jak napisalem wyzej, nie czujmy sie lepsi bo nimi nie jestesmy:)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 735i V8
    Krzysiek1989 nie rozumiem tu ludzi takich jak Ty czy Dobrus, jeździcie e38 z musu haha lepiej kupić sobie fabie sporting haha
    Dobrus też dobry, ludzie się na niego patrzą i policja spisuje haha współczuje w takim razie okolicy, skoro e38 to taki trup itp to po co nimi jeździcie ?
    Lepiej kupić Mercedesa, Audi albo Jaguara, tymi autami pewnie nie jeżdżą dresy, buraki i wsioki. ;) Czemu mamy nie czuć się lepsi ? Bądźmy również realistami w takiej sprawie, że porównujecie e38 do jakiegoś seicento czy coś. Nie oszukujmy się to są lepsze samochody niż wiele współczesnych.
    Co do napraw to też nie rozumiem. Jeżeli napiszę się, że za remont silnika wydało się 50 zł to źle bo nie dbamy o samochody, jeżeli napiszemy, że remont silnika wyniósł nas 5000 to też źle bo się chwalimy.
    Sami nie wiecie czego chcecie
    Pozdrowienia dla fanów marki BMW oraz modelu 7er

BMW
    E-38 730 V8
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta

Czy jest to prestiżowa limuzyna dla wybranych?
    tu masz przyklad...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    szajbos ale pierdoły piszesz o tym oplu może jeszcze napiszesz, że czołowo się zderzyłeś, po dachu i rqwoie to moje pierwsze bmw miało wtedy 22 lata wyglądało tak samo a przeciez było 22 letnim skorodowanym trupem i było to 5er a nie 7er

jakbyś walnął się z maitizem przy 100 na czoło to mnaski by tu nie było co najwyżej się gdzies tam obtarliście

co by nie było nie uważam 7er za cud ale jak widze takie głupoty to mnie przerasta czasami

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    A propos Opli to ostatnio czytalem na necie opinię goscia,ktory kupił upragnioną przez niejednego Insignię...napisał mniej więcej tak...Jeżdżę tym samochodem od kilku mcy a wcześniej miałem starego MB W124 i to był mój największy błąd w życiu,że go sprzedałem i kupiłem to gów.o.Napisał coś jeszcze o tym jak jest głośno w środku i jak fatalnie pracuje zawieszenie...tyle na temat Opli.Ja osobiście wole jeździć starym E38 czy W124 niż nowym Oplem i wielu moze uwazać to za idiotyzm i zboczenie...trudno,dla nich ja jestem idiotą a oni dla mnie,że wydaja kupę kasy na taki fajans...Ja po prostu wychodzę z założenia,ze jazda samochodem musi sprawiać mi przyjemność.Jazda Oplem niestety żadnej przyjemnosci nie daje...przynajmniej mi...no chyba,że jakimś Senatorem.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

BMW
    E-38 730 V8
    panowie, nie ma sie co dowartosciowywac na sile:) bo idac tokiem myslenia ze ja JA.... jezdze 7er i jestem wyjatkowy;) jest bez sensu
    jezdzimy starymi limuzynami i nic to nie zmieni;) i nie mylcie pojec(nie pisze tego bo moja 7er to trup-bo tak nie jest) jest w pelni sil jak kazda 30latka;)
    Ostatnio edytowane przez krzysiek1989 ; 13-03-2012 o 19:05

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    co najwyżej się gdzies tam obtarliście
    Nie ja jechałem tylko kolega cursor. Ja za to potem rozbierałem to auto i nie chciałbym się tak obetrzeć.

Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    a osobiście wole jeździć starym E38 czy W124 niż nowym Oplem i wielu moze uwazać to za idiotyzm i zboczenie...trudno,dla nich ja jestem idiotą a oni dla mnie,że wydaja kupę kasy na taki fajans...
    Dla większości normalnych ludzi (czyt. takich którzy muszą liczyć się z kasą) ten Opel jest lata świetlne lepszy niż to W124 czy e38 ;)

I to tyle ode mnie. Zdania nie zmienię, To "porównanie" do Opla było tylko dlatego, żeby pokazać że nowsze auta potrafią być dobrze wyposażone, bezpieczne itp.

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez szajboos Zobacz posta
    nowsze auta potrafią być dobrze wyposażone, bezpieczne itp.
    A z tym się w pełni zgodzę...mój kolega miał opla vectre 5-cio latka...i co z tego,że co kilka km właczał mu się trb avaryjny i musiał sie zatrzymać,wyłaczyć i ponownie włączyć zapłon...serwisy nie wiedzialy jaka przyczyna ale on i tak był szcześliwy...aż pojeździł starym MB okularnikiem...sprzedał Opla i więcej nie chciał o nim słyszeć.Teraz jeździ Mercedesem...to tylko taka mała dygresja.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    A z tym się w pełni zgodzę...mój kolega miał opla vectre 5-cio latka...i co z tego,że co kilka km właczał mu się trb avaryjny i musiał sie zatrzymać,wyłaczyć i ponownie włączyć zapłon...serwisy nie wiedzialy jaka przyczyna ale on i tak był szcześliwy...aż pojeździł starym MB okularnikiem...sprzedał Opla i więcej nie chciał o nim słyszeć.Teraz jeździ Mercedesem...to tylko taka mała dygresja.Pozdrawiam.
    Bo widzisz, zależy jak trafisz. I to dotyczy każdego auta. Czy to BMW, czy Opel, czy Merc czy jakiekolwiek inne. Rzeczona Astra przez półtora roku zrobiła 62 000km u nas, przy dzwonie miała prawdziwe 212 000 i przez te półtora roku trza było wyczyścić EGR, poprawić wiązkę wtryskiwacza (gnijące kable to od kilku lat problem wszystkich marek) i przy 210 000 wymienić orginalne wachacze przednie i łączniki stabilizatora na nowe (niestety 18" z profilem 40 skutecznie demoluje zawieszenie w PL). I tyle. Poprzednie auto, czyli Kia Rio I gen. przez 145 000 km nie wymagała żadnych ingerencji poza typowo eksploatacyjnymi sprawami. A moja e38 przez 2,5 roku i 50 000km kosztowała mnie ze 20 000 PLNów. Bez dokładania wyposażenia. I zaczyna mnie to wkur**ać.

Uprawnienia umieszczania postów