Witam mam takie pytanie czy da siê za³o¿yæ elektryczne zag³ówki do kanapy która ma zwyk³e?
Czy s± ró¿nice w oparciach kanapy przed i po lifcie?
Witam mam takie pytanie czy da siê za³o¿yæ elektryczne zag³ówki do kanapy która ma zwyk³e?
Czy s± ró¿nice w oparciach kanapy przed i po lifcie?
Musisz wiedzieæ jakie masz zag³owki u siebie bo elektryczne s± dwa rodzaje. Jak ju¿ to ogarniesz to wówczas znajdziesz to czego szukasz. Wydaje mi siê ¿e dysponujê jednym zestawem ale musze wiedzieæ co dok³adnie masz u Siebie. Najlepiej bedzie wstawiæ tu zdjêcie.
7er
Mam zag³ówki na takich dwóch prêtach
to masz przed liftem
Ok. mam jeszcze pytanie, daj siê prze³o¿yæ skórê z kanapy przed liftem na po liftowa?
da siê bo stela¿ jest ten sam ale przek³adka skóry nie jest ³atw± rzecz± i ja po jaki¶ tam ma³ych do¶wiadczeniach nie zabiorê siê za to :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Aha, a kto¶ to robi³? Bo mam kanapê przed liftowa w dobrym stanie i mam poliftowa z elektrycznymi zaglowkami ale nie w moim kolorze i chce to przerobiæ. Bardzo bym prosi³a o wszelkie rady je¶li kto¶ robi³ co¶ takiego.
Przemaluj sobie kanapê, przy okazji j± mocno od¶wie¿ysz :) ¦rodki z tej strony s± dobrej jako¶ci http://lederzentrum.pl/