Witam mam takie pytanie czy da się założyć elektryczne zagłówki do kanapy która ma zwykłe?
Czy są różnice w oparciach kanapy przed i po lifcie?
Witam mam takie pytanie czy da się założyć elektryczne zagłówki do kanapy która ma zwykłe?
Czy są różnice w oparciach kanapy przed i po lifcie?
Musisz wiedzieć jakie masz zagłowki u siebie bo elektryczne są dwa rodzaje. Jak już to ogarniesz to wówczas znajdziesz to czego szukasz. Wydaje mi się że dysponuję jednym zestawem ale musze wiedzieć co dokładnie masz u Siebie. Najlepiej bedzie wstawić tu zdjęcie.
7er
Mam zagłówki na takich dwóch prętach
to masz przed liftem
Ok. mam jeszcze pytanie, daj się przełożyć skórę z kanapy przed liftem na po liftowa?
da się bo stelaż jest ten sam ale przekładka skóry nie jest łatwą rzeczą i ja po jakiś tam małych doświadczeniach nie zabiorę się za to :)
...And on the 7th day God created the... 7er...
Aha, a ktoś to robił? Bo mam kanapę przed liftowa w dobrym stanie i mam poliftowa z elektrycznymi zaglowkami ale nie w moim kolorze i chce to przerobić. Bardzo bym prosiła o wszelkie rady jeśli ktoś robił coś takiego.
Przemaluj sobie kanapę, przy okazji ją mocno odświeżysz :) Środki z tej strony są dobrej jakości http://lederzentrum.pl/