Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Sposoby montażu RADIA CB

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Leszek
    BMW
    e-38 740d
    Napracowałeś się kolego widzę ale dla mnie to lipa.Radio to powinno być tak zamontowane żeby było pod ręką i z zasięgu wzroku.
    Powiedz jak zmienisz kanał czy wyregulujesz sobie radio w czasie jazdy bo ja to jakoś kiepsko widzę.I jeszcze psuć tapicerkę to już nie ładnie,przecież są rzepy czi inne wynalazki można w każdej chwili wymontować radyjko a tak co dziurska zostaną.
    No ale skoro ci się tak podoba no to miłego i dogodnego użytkowania.
    Pozdrawiam.

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Cytat Zamieszczone przez Leszek Zobacz posta
    Napracowałeś się kolego widzę ale dla mnie to lipa.Radio to powinno być tak zamontowane żeby było pod ręką i z zasięgu wzroku.
    Powiedz jak zmienisz kanał czy wyregulujesz sobie radio w czasie jazdy bo ja to jakoś kiepsko widzę.I jeszcze psuć tapicerkę to już nie ładnie,przecież są rzepy czi inne wynalazki można w każdej chwili wymontować radyjko a tak co dziurska zostaną.
    No ale skoro ci się tak podoba no to miłego i dogodnego użytkowania.
    Pozdrawiam.
    Myślałem nad tym, myślałem. Ale postanowiłem, że każdy schowek chcę mieć do dyspozycji, radio zamontowałem z myślą, że nie będzie demontowane, więc nie chciałem rzepów. Nawet podczas jazdy na radyjko wystarczy spojrzeć pod pachę i widać ekranik, a jako że mam automat to w razie czego lewa ręka na regulację, a prawa na kierownicy i nie ma problemu. Wszystko przymierzałem :-)

Uprawnienia umieszczania postów