-
Jak ¶ci±gn±æ drewniane listwy ?
Witam mo¿e mi kto¶ pomo¿e jak ¶ci±gn±æ drewniane listy przy kierwonicy chodzi mi te gdzie przykrywa ¶rubkê od ramki od obc szarpie to i nic a nie chce po³amaæ mo¿e kto¶ kiedy¶ to rozbieraæ bo ja ju¿ nie mam sil do tego :(
-
Zaawansowany U¿ytkownik
a one nie s± na zatrzaski ? Jutro z rana sprawdzê to ci powiem .
-
no wlasnie od schowka sa na zatrzaski a tamto nie chce za szlaka puscic
-
Vip
Vip
na dziwach sa na zatrzaski podwadzasz i schodza
na desce wszyskie s± mocowane nakrêtami
od schowka pasazera skrajny prawy bok, po zdjêciu os³ony pod schowkiem od koñca z prawej strony jest nakreta klucz nr 7
od strony kierowcy zaczynajac od skrajnej strony demontujesz schowek i plastik nad nim mniej wiêcej po ¶rodku listwy jest nakrêtka odkeæ j± nastêpnie lewy bok podwazasz o ciagniesz w lewo ta ma³± listewke po stronie kierowcy trzyma tylko nkaretka
Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 10-03-2012 o 01:10
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Je¿eli chodzi o t± ma³± z prawej strony kierownicy a z lewej od radia i obc to mimo odkrêcenia schowka pod kierownic± by³o mi bardzo ¼le j± odkrêciæ, posz³o jak po ma¶le po wyjêciu licznika doszed³em tam bez problemu. Tyle ¿e u mnie ta nakrêtka plastikowa by³a raczej ok 9mm raczej napewno nie 7. Zreszt± jak bêdziesz j± wykrêca³ to dobrze jest podwa¿yæ lekko listwê u mnie tak by³o trzeba poniewa¿ pu¶ci³o mocowanie szpilki które znajduje siê w listwie i krêci³o siê wszystko tzn nakrêtka z listw±.
Pozdrawim
-
-
Dziêkuje panowie dobrze ze tego nie szarpa³em dzisiaj siê za to biorê bo muszê odkrêciæ ramkê od obc bo musze przerobic na duze obc no i zrobic mostek z 17 pinu na 9
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum