Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: Jak ¶ci±gn±æ drewniane listwy ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Matis192
    Go¶æ

Jak ¶ci±gn±æ drewniane listwy ?

Witam mo¿e mi kto¶ pomo¿e jak ¶ci±gn±æ drewniane listy przy kierwonicy chodzi mi te gdzie przykrywa ¶rubkê od ramki od obc szarpie to i nic a nie chce po³amaæ mo¿e kto¶ kiedy¶ to rozbieraæ bo ja ju¿ nie mam sil do tego :(

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kubosh
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    9
    a one nie s± na zatrzaski ? Jutro z rana sprawdzê to ci powiem .

Matis192
    Go¶æ
    no wlasnie od schowka sa na zatrzaski a tamto nie chce za szlaka puscic

Vip Vip Awatar jarek88
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Sk±d
    Tomaszów Mazowiecki
    Blog
    20
    na dziwach sa na zatrzaski podwadzasz i schodza
    na desce wszyskie s± mocowane nakrêtami
    od schowka pasazera skrajny prawy bok, po zdjêciu os³ony pod schowkiem od koñca z prawej strony jest nakreta klucz nr 7
    od strony kierowcy zaczynajac od skrajnej strony demontujesz schowek i plastik nad nim mniej wiêcej po ¶rodku listwy jest nakrêtka odkeæ j± nastêpnie lewy bok podwazasz o ciagniesz w lewo ta ma³± listewke po stronie kierowcy trzyma tylko nkaretka
    Ostatnio edytowane przez jarek88 ; 10-03-2012 o 01:10

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2011
    BMW
    e32 m30b35 / e38 m62tu b44
    Sk±d
    Kraków
    Je¿eli chodzi o t± ma³± z prawej strony kierownicy a z lewej od radia i obc to mimo odkrêcenia schowka pod kierownic± by³o mi bardzo ¼le j± odkrêciæ, posz³o jak po ma¶le po wyjêciu licznika doszed³em tam bez problemu. Tyle ¿e u mnie ta nakrêtka plastikowa by³a raczej ok 9mm raczej napewno nie 7. Zreszt± jak bêdziesz j± wykrêca³ to dobrze jest podwa¿yæ lekko listwê u mnie tak by³o trzeba poniewa¿ pu¶ci³o mocowanie szpilki które znajduje siê w listwie i krêci³o siê wszystko tzn nakrêtka z listw±.

Pozdrawim

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e243164gt
    Sk±d
    in±d
    Blog
    14
    TUTAJ masz fotorelacjê ze ¶ci±gania deski. Na dole strony masz czerwon± strza³kê do pozosta³ych zdjêæ, przejd¼ na 3 stronê i jest tam pokazane m.in. ¶ci±gniêcie listwy nad schowkiem pasa¿era.
    Dwa zdjêcia krótkiej listwy z czasów kiedy u siebie j± odkrêca³em, btw nie wyjmowa³em do tego celu licznika, ³atwo nie by³o, ale mo¿na.

A TUTAJ mój temat z problemem, o który pytasz. :)
    Ostatnio edytowane przez yaz ; 10-03-2012 o 08:12

Matis192
    Go¶æ
    Dziêkuje panowie dobrze ze tego nie szarpa³em dzisiaj siê za to biorê bo muszê odkrêciæ ramkê od obc bo musze przerobic na duze obc no i zrobic mostek z 17 pinu na 9

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •