Zawsze możesz zostawić swoje 7er a kupić sobie coś małego - terenowego np. Suzuki Vitara - nie do zdarcia samochody :)
Zawsze możesz zostawić swoje 7er a kupić sobie coś małego - terenowego np. Suzuki Vitara - nie do zdarcia samochody :)
Dwa miesiące temu zrobiłem sobie 3-dniową wycieczkę do zakopanego i po powrocie zacząłem się poważnie i to bardzo poważnie zastanawiać albo nad A8 D3/A6 C6 - 4.2 quattro albo nad X5 / RR / ML 05r. + / Cayenne S...
i raczej to zrealizuję do roku czasu, bo jeszcze przed tym chciałbym się przesiąść do VW Phaetona (kto wie może się trafi jeszcze wersja 4 motion) :)
Bo 7er uwielbia długie podróże autostradowe, ono do jazdy po zimie się absolutnie nie nadaje, nawet pod te delikatne górki czasem nie mogłem wyjechać i musiałem jechać albo na około albo na wstecznym :D
A mnie się RR podoba ... z zewnątrz i tyle w środku wyglada obciachowo,żenujaco,plastikowo i tandetnie w życiu nie zamienił bym komfortu e66 na RR
jeśli Jakub chcesz coś "terenowego" to wg mnie tylko X5,porsche Cayenne, Toyota land cruiser, no i jak dla mnie Cadillac Eskalade
ale wybór jest Twój :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
ja bym wolał Q7 ;)
jak już RR to tylko rolls royce :D żarcik. a nie myślałeś o jeepie grand cherokee
Moje odczucia, poziom wykończenia bardzo wysoki ( jednak nie w każdym modelu), niestety siedzonka nawet dla średnich męskich pośladków są za wąskie, brak w opcji wysuwanego oparcia pod uda ( trudno zadowolić się mając w myślach komfortowe fotele z 7 :) :/ Motor 4.4 D całkiem przyjemnie śmiga...jednak za sprawą "zegarów" , temu co to wymyślił oraz temu który to zatwierdził łapy bym poobcinał. Wrażenie jak widziałbym grę komputerową z lat 90 :/ Kompletnie psują klimat i niestety nie można dostać takich jakie są w wersji przedliftowej. Na + pedał gazu jak w BMW duży, kładziesz rozmiar 46 i malina:) Pozostałe Rowery mają jak w Fiacie :D
PS
NIE POMYŚLI O Cheroke :D
O Jeepie raczej nie myślałem...Jak już coś z USA to tylko RAM 5,7 Hemi ale to odległe marzenie troszkę. Co do wykonania wnętrza w RR to wydawało mi się że materiały etc, były ok. Nie mówmy tu o jakimś szoku w e65/66 bo to wnętrze zostawia też wiele do życzenia ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
W RR główną robotę robi "skóra" , która pokrywa prawie wszystko, jak jej nie ma to już nie jest tak fajnie:D
Nie wiem w jaki rocznik celujesz ale te poliftowe zegary za za ponad 100 tyś ojro to dramat. Przypomniał mi się Golf II GTI i wersja w której były takie elektroniczne zegary :D Gdybym miał teraz wybierać to Gwiazda GL lub BMW któryś X
To Twoje zdanie - dla mnie ESKALADE to nie tandetne auto i zapewne w nim nigdy nie siedziałeś a dużo o nim mówisz,
bo inaczej nie porównywał byś RR (który przy Cadillacu jest poprostu małym autkiem) do Eskalade czy Lincolna Nawigatora
Owszem plastiki są w każdym z nich ale wg mnie przy wyborze RR a Cadillac czy LIncoln mój wybór raczej nie padł by na RR
poza tym podobnie jak Roobs celował ym w X5 lub X6 ( tyle że tu trzeba mieć kolo 200 tys zł) aby coś sensownego kupić
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!