Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 83

Wątek: Uwaga nie kupujcie tej e32

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    ..przejrzałem temat i dalej niewiem co was wszystkich obchodzi co z tym autem było/jest ??A jak by spadło z dachu 10-cio piętrowca i by wylądowało na dachu a pozniej na allegro to co z tego??Co to komu przeszkadza?Jak mi coś nie pasi to omijam i już.Ale "gupi" temat:D

pzdr

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Matraks, zanim napiszesz takie głupoty powinieneś chyba najpierw "pomacać" kilka sztuk E32 z tego forum, a jestem pewien że tego nie robiłeś. Ale jak znam Twoje wcześniejsze wypowiedzi to wniosek nasuwa się sam: "u nas w juesej wszystko lepsze" ;-)
    Zapomniałeś tylko, że pomimo iż E32 ma już swoje lata to jednak jest to seria 7 a nie 3, a więc dużo mniej popularna wśród młodocianych tureckich dresiarzy za naszą zachodnią granicą.
    Troche nie rozumiem calego tego oburzenia, ze wiekowy samochod mial jakis wypadek w przeszlosci. Co niektorzy skreslili teraz ta e32 bo kiedys mogla miec jakas naprawe... Dla mnie jest to niedorzeczne. Tuczi zarzuciles mi, ze stwierdzilem, ze 80% e32 z tego forum miala jakies przygody za granica zanim przyjechala na lawecie do Polski. A co w tym takiego oburzajacego? Jak miala wypadek a pozniej byla dobrze naprawiona to co w tym zlego? Od "osobistego macania" tego i tak nie wykryjesz. Takie sa realia... Wedlug mnie ta 7er jest godna uwagi na tle innych e32. Rozumiem tez, ze kazdy by chcial aby jego ciezko zarobione pieniadze ulokowac w cos naprawde idealnego ale co chcecie dostac za 7tys. zl? Tyle to kosztuje dobry telewizor ;)
    Tuczi w "juesej" nie wszystko jest cudowne... mamy tu niestety tornada... I to jest chyba jedyny minus Hameryki ;)
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 17-03-2012 o 02:26

Zaawansowany Użytkownik Awatar KAREP
    BMW
    E34
    Blog
    1
    hej!

Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Poczekam ze dwa dni i jak się McDriver nie odezwie usunę temat.
    tak z ciekawości pytam - odezwał się? ktoś, coś, wyjaśnił/przybliżył sprawę?

pzdr!
    http://img19.imageshack.us/img19/6586/ftjg.jpg

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750 e34 540

Shot at 2012-04-21

Shot at 2012-04-21

Shot at 2012-03-18

Shot at 2012-03-18

Coś na co chyba najbardziej czekał Kafarek, miałem tego nie upubliczniać, ale dziwne że po dachowaniu nawet maska przetrwała:D no ale cóż
    cuda sie zdarzają....

Shot at 2012-04-21

mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywają się te felgi na których jezdziła w 3mieście?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Na pierwszych dwóch fotkach na tej stronie to styling 32 a na tej co jest jeszcze audi i saab to wydaje mi się (na tyle co je widać) że to stylng 33.

Nie przejmuj się tym "dachowaniem". Moją wcześniej po sando śmigał gość, dość kontrowersyjny (w rzeczywistości to bardzo fajny gość,znamy się od 7lat) Krótki opis: 2m wzrostu,łysy, ok 120kg

Nie którzy go nie lubią z racji tego jaki ma styl bycia. Moja też podobno była dachowana itd. Jak kupiłem to miałem jeszcze ori szybę z przodu. Teraz jak stoi bez podsufitki nikt nie może mi pokazać w którym miejscu ten dach był wstawiony :sarcastic:

Moja rada : olej to ;)!!

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Ja tam na 2 zdjeciu nie widzę tej "pajęczyny:
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750 e34 540
    Cytat Zamieszczone przez Bezi Zobacz posta
    Ja tam na 2 zdjeciu nie widzę tej "pajęczyny:
    to załóż okulary.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    widać na 2 zdjęciu ta pajęczynę

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Dobra dobra widać :p
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 740 4.4 lift
    odświeżając temat, coś się wyjaśniło? bo ja po przeczytaniu 79 komentarzy dochodzę do wniosku iż... mogło spaść z wiaduktu, ale tyłem lub zjechało z czegoś takiego:
    http://images.photo.bikestats.eu/zdj...-wiadukcie.jpg
    dzwon? moŻe tyłem?
    w drzewo? moŻe to była brzoza która połamała zderzak?

jedno jest pewne... napinacze są wszędzie.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 06-01-2013 o 11:37

Uprawnienia umieszczania postów