Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 83

Wątek: Uwaga nie kupujcie tej e32

Zaawansowany Użytkownik Awatar kubosh
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Blog
    9
    Rysiu32 Ludzie są dziwni i musisz się pogodzić z tym ... Cieszy mnie to ,ze Twoja 7er jest w stanie jakim opisujesz i te spekulacje były bujdą ...
    Dla poprawy humoru opowiem Ci historię z sprzedażą mojego Citroena Saxo. Kupiłem go w sierpniu 2010r za całe 3300 . Był to Saxo 1.0 LPG 130tys przebiegu.
    Przy sprzedaży rok później za całe 1800 + części warte 300 pln ( do belki ) kupujący pytał mnie czy był bity samochód - ja mu odpowiedziałem .. za mojej kadencji - nie , co było wcześniej to Bóg raczy wiedzieć ... Po 5 miesiącach od sprzedaży dostałem pismo od federacji konsumentów , od tego kolesia i rzeczoznawcy ,że samochód był malowany (tak sprayem pomalowałem nadkole bo rdza wychodziła ) i ,że był bity a ja niby zapewniałem o bez wypadkowości auta.. Oczywiście olałem faceta ;) Ale rozbawił mnie swoim pismem do łez.. Przestawiał starego parcha jako to było nowe 7er za 200 tyś ;) . Więc powtarzam CI nie ma co się przejmować głupotami co ludzie mówią :) Pamiętaj ,ze ludzie są bardzo zawistni.

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Otóż drogi Wojtku sprawa nie została wyjaśniona.
    Jestem tego samego zdania. Czy zrozumiałeś wreszcie moje stanowisko, czy dalej będziemy bili kolejny kontener piany ??
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Rysiek zamknął temat ewentualnej dalszej sprzedaży auta. Sądzę że sprawa się właśnie wyjaśniła :] Wojtku pax między chrześcijany, kończę udział w dyskusji ;)
    Ostatnio edytowane przez Kafarek ; 15-03-2012 o 12:30

-----> www.e32.750i.pl <-----

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Nie - dla mnie sprawa się nie wyjaśniła. Bez wyjaśnienia McDrivera ona nie może się wyjaśnić. Ktoś tu mąci.
    Tak czy inaczej mój udział w tej dyskusji też się chyba zakończył (oczywiście ewentualne ost będę miał na uwadze ;D ).
    Gra muzyka

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750 e34 540
    Ale pewnie codziennie będziesz przeglądał oferty i jak tylko trafi na sprzedaż znowu będzie szał.. A jednak sprzedaje, coś mu nie pasowało. Nie wiem kiedy jest jakiś najbliższy zlot w okolicach warszawy. Ale jak tylko dostane jakieś info na pewno się tam pojawie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek1989
    BMW
    E-38 730 V8
    hmmm, ja mam wrazenie ze to czysta prowokacja ze strony McDriver-a ;) Pytanie po co ten cyrk, skoro dowodow brak..?

Dolaczam sie do kolegow i prosze o fotki, innej mozliwosci rozwiazania tejze sprawy nie widze.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    sprawa do wyjaśnienia bo historia mcdriver mocno naciągana a znowu koledze rysiek bez obrazy nie wierze wystarczył mi pierwszy post w tym temacie typowa gadka handlarza wszystko tip top oh ah i tona wodotrysku ta jasne :) wiem jakie narzuty są w branży moto i ciężko w cenie w której handlarze kupują takie auta kupić coś ładnego z bmw 7er a co dopiero idealny samochód :) jak napisał Wojtek czekamy za mcdriver

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Tak czy inaczej mój udział w tej dyskusji też się chyba zakończył (oczywiście ewentualne ost będę miał na uwadze ).
    Na Ciebie zawsze można liczyć :P

Cytat Zamieszczone przez Rysieke32 Zobacz posta
    Ale pewnie codziennie będziesz przeglądał oferty i jak tylko trafi na sprzedaż znowu będzie szał..
    Od kilku lat wnikliwie przeglądam, więc nie schlebiaj sobie :P

Tak na serio, ja Ciebie nie oskarżam, bo nie mam żadnych wymiernych dowodów na to.. Ale jest dym z jak do tej pory wiarygodnego źródła, a dymu jak wiemy nie ma bez ognia.. Chcesz udowodnić nieprawdziwość słów tych kilu osób? Chwała Ci za to! Uwierz mi że pierwszy popędzę z przeprosinami do Ciebie jeśli wszystko okaże się nieprawdą.

Czy Ty kupowałeś to auto od Łukasza z Gdyni, czy jesteś kolejnym właścicielem w stołecznym?

Pozdr!

-----> www.e32.750i.pl <-----

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    nic innego jednak nie pozostaje jak oblukac ten egzemplarz jako iz mam niedaleko :) Rysiek daj jakis namiar to sie ustawimy.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750
    Witam , apeluje do podejścia zdrowo rozsądkowego ... porównajcie zdjęcia z bytności w gdyni i obecne !!! przedewszystkim przodu !!!

Nie wiem tylko po co ta cała szopka , może obecny właściciel dał jakieś auto na wymianę , może czegoś nie zapłacił , wzajemne rozliczenia...cholera wie ... i teraz zrobił się pierdolnik , sądze że Mcdriver nie odniesie się do sprawy "swoje" już zrobił ;)

Uprawnienia umieszczania postów