aukcja została usunięta
aukcja została usunięta
Witam wszystkich. Kłania się terazniejszy właściciel w.w bmw. Na wstępie chciałem przypomnieć :
10. Każdy użytkownik , który udostępnia na forum materiały (zdjęcia , filmy i inne) do których nie ma praw autorskich lub własnościowych podlega Ustawie z dnia 4 lutego 1994r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. nr 90 poz. 631 z 2006r.). Materiały bez udokumentowanego pochodzenia będą usuwane bez dodatkowego upomnienia. Treści zamieszczane przez użytkowników stają się automatycznie własnością właścicieli witryny 7er.pl.
Oczywiście zdjęcie jest mojego autorstwa i nikt nie pytał mnie o zgodę czy może je udostępnić na forum. Ale do tego jeszcze wrócę, tak więc do rzeczy. Po 1 auto w w-wie nie miało absolutnie żadnej , nawet najmniejszej kolizji. Miałem kilka telefonów od ludzi z 3miasta którzy pytali czy auto nadal jest zachowane w pedantycznym stanie, oraz czy nadal jest bezwypadkowe. Po 2 jak ktoś już zauważył od dłuższego czasu zajmuje się autohandlem (nie mam zamiaru tego ukrywać) i nie jest to na małą skale co pozwoliło mi nabrać doświadczenia w ocenie auta o jego stanie technicznym , bezwypadkowości itp itd. Po 3 samochód cały był sprawdzany miernikiem grubośći lakieru, na większości elementów pokazuje tylko drugą warstwe , fakt na masce miejscami pokazuje troche szpachli, po prostu widać że była naprawiana, ale nie jest to żadna rzezba. Patrząc na drzwi i błotniki auta po prostu widać że są równe i pięknie trzymają linie. Nie ma żadnych luzów na zamkach od drzwi, wszystko bardzo ładnie pasuje. Wszystkie szyby są oryginalne oprócz przedniej. (jak ktoś zauważył jest jeszcze naklejka poprzedniego właściciela na szybie). Nie ma też zerwanej folii przyciemniającej z szyb, jest na to atest, były przyciemniane w 3mieście. Co do skrzyni, przerzuca idealnie, nie szarpie, nie ma najmniejszego luzu. Silnik, pracuje bardzo kulturalnie, nie kopci, odpala bez problemu. Zawieszenie, nie wybite , autentycznie nic nie tłucze (jechałem nią 250kmh po normalnej 2 pasmowej drodze i jakoś żadne koło mi nie odpadło) Hamulce brzytwy, abs sprawny, trakcja działa przez 30 sekund po odpaleniu i pozniej sama sie wyłącza( nie wiem o co z tym chodzi). W aucie naprawdę czuć tą moc, nie wydaje mi się żeby było mocno katowane. Na pewno jakieś wady jeszcze się znajdą, ale auto ma 23 lata !! Cała elektryka sprawna. Sprawdzałem ją od spodu i jest zdrowa jak dzwon. Na prawde nie wydaje mi się żeby auto spadło z wiaduktu i jeszcze udeżyło w drzewo a tak nawiasem Mcdriver powinieneś pracować w disneylandzie tam na pewno zrobiłbyś furrore. Zastanawia mnie tylko jedno czy ktoś z wypowiadających sie n.t tej 7ki widział ją na żywo....? Może ktoś jeszcze jakieś pytania? Chętnie odpowiem.
Rysieke32 - bardzo dziękuję, że wyjaśniłeś nam tą nieco niesmaczną sprawę. Zastanawiają mnie motywy Mcdriver, które skłoniły go do tej manipulacji.
Gra muzyka
Oj nie ładnie się u nas robi,nie ważne czy to są sprawy osobiste czy to jakaś zawiłość ale nas nie powinno to obchodzić i takich tematów to chyba na przyszłość nie powinno być.To jest taka moja sugestja.
WojtekD: Ciężko mi powiedzieć gdyż tak naprawdę z braku czasu nigdy nie udzielałem się na żadnych forach, nie wiem jaka była historia tego samochodu w 3mieście i o co tak naprawdę chodziło a tym bardziej kto tym jezdził. Mogę tylko stwierdzić stan faktyczny auta w danej chwili.
A co do wypowiedzi Leszka , ja nawet nie wiem co to jest za człowiek.
I moim skromnym zdaniem za sam post pt. " nie kupujcie tej e32" -( bo spadła z wiaduktu i uderzyła w drzewo) powinien dostać jakieś ostrzeżenie.
Ostatnio edytowane przez Rysieke32 ; 15-03-2012 o 00:35
Buahahaha.. dobre... I teraz co? Handlarz, obecny właściciel wpada na forum, dementuje słowa byłego właściciela oraz grupy ludzi pracujących przy aucie za czasów bytności w 3-city (nie łączyć tego ze mną :P) i bezkrytycznie się mu wierzy? Oj Wojtku.. ;) Nie twierdzę że pewne sprawy nie zostały podkolorowane, ale z tego mówi kolega Rysieke32 wynika że NIC co twierdzą osoby znające to auto nie miało miejsca. I to jest też bardzo zastanawiające.
Jeśli o mnie chodzi, to tak czy inaczej nie miałbym już ochoty oglądać tego auta.
Przecież kolega chce sprzedać to auto więc co ma zrobić po tym temacie? Musi wszystko zdementować ;D
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
a ja 100% wierze Ryśkowi ;) od początku ta cała historyjka zalatywała ściemą
co do tej 7-ki ja ja widzialem kilka razy Rysiu na zywo :D