Rysiu32 Ludzie są dziwni i musisz się pogodzić z tym ... Cieszy mnie to ,ze Twoja 7er jest w stanie jakim opisujesz i te spekulacje były bujdą ...
Dla poprawy humoru opowiem Ci historię z sprzedażą mojego Citroena Saxo. Kupiłem go w sierpniu 2010r za całe 3300 . Był to Saxo 1.0 LPG 130tys przebiegu.
Przy sprzedaży rok później za całe 1800 + części warte 300 pln ( do belki ) kupujący pytał mnie czy był bity samochód - ja mu odpowiedziałem .. za mojej kadencji - nie , co było wcześniej to Bóg raczy wiedzieć ... Po 5 miesiącach od sprzedaży dostałem pismo od federacji konsumentów , od tego kolesia i rzeczoznawcy ,że samochód był malowany (tak sprayem pomalowałem nadkole bo rdza wychodziła ) i ,że był bity a ja niby zapewniałem o bez wypadkowości auta.. Oczywiście olałem faceta ;) Ale rozbawił mnie swoim pismem do łez.. Przestawiał starego parcha jako to było nowe 7er za 200 tyś ;) . Więc powtarzam CI nie ma co się przejmować głupotami co ludzie mówią :) Pamiętaj ,ze ludzie są bardzo zawistni.