Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: Uwaga nie kupujcie tej e32

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Kafarek Zobacz posta
    Buahahaha.. dobre... I teraz co? Handlarz, obecny właściciel wpada na forum, dementuje słowa byłego właściciela oraz grupy ludzi pracujących przy aucie za czasów bytności w 3-city (nie łączyć tego ze mną :P) i bezkrytycznie się mu wierzy? Oj Wojtku.. ;) Nie twierdzę że pewne sprawy nie zostały podkolorowane, ale z tego mówi kolega Rysieke32 wynika że NIC co twierdzą osoby znające to auto nie miało miejsca. I to jest też bardzo zastanawiające.

Jeśli o mnie chodzi, to tak czy inaczej nie miałbym już ochoty oglądać tego auta.
    Przede wszystkim nikt nie pokazal zadnego namacalnego dowodu np zdjec rozbitego auta o ktorym mowa, wiec calosc sie do konca kupy nie trzyma.
    Raczej nie czytales wszytkich postow bo udowodnione zostalo ze zalozyciel tego tematu jakis czas temu wczesniej pisal ze to auto to mega malina i ze sam kupilby ja bez mrugniecia okiem, a nagle o 180stopni zmienia zdanie i zaczyna rzucac oszczerstwa- i po tym co napisales:

"Jeśli o mnie chodzi, to tak czy inaczej nie miałbym już ochoty oglądać tego auta"

niestety osiagnal swoj cel...

Ciekawy jestem co bys zrobil jakby na temat twojego auta powstal podobny temat-paszkwil??

Mysle ze dopuki zalozyciel tematu nie pokaze zdjec lub innych dowodow swiadczacych o lotach z wiaduktow itp. nie ma co brac jego slow na powaznie
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 15-03-2012 o 09:14
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Uprawnienia umieszczania postów