Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
w serwisie mają,i tak robili - nie uruchamiał się
ps. zna ktoś niemiecki:)
http://www.7-forum.com/forum/4/uberd...e-74586-3.html
No to w czym problem? Zanosisz na reklamacje i wszystko na temat. Jezli klima chodzi to osuszacz odpada.
PS. A jezeli pracownicy ASO maja problem zeby przyjac to zawsze jest centrala BMW, pojedz po nich (po konkretnym ASO) i powiedz, ze wiecej do baranow nie pojedziesz i chcesz go wyslac do nich.
Ostatnio edytowane przez coboss ; 27-03-2012 o 22:12
nie lubię się kłócić, chciałem naprawić samochód więc zamówiłem po numerze wentylator, założyłem i kiszka
Aso zamiast zareagować jak ludzie z jajami to sie pierdola i kreca ze sterownik silnika mam uszkodzony co jest bzdurą
Jak nie uznają reklamacji to kupie u nich drugi
jest mozliwość żeby zakodować klimatronika? w tym linku wyżej chyba coś takiego było, próbowałem translatorem to przetłumaczyć ale straszny bełkot wychodzi
Coboss daj już spokój. Nie masz racji do końca z tym wentylatorem. Jak nie wierzysz to odepnij panel klimy i połącz się inpą z silnikiem. Włącz wentylator i zobacz czy działa.
Jak Ci mało to odkręć wiskozę i zobacz kiedy się włączy elektryczny wentylator.
Klimatronik można bez problemu zakodować ale on nic nie ma do wentylatora przy robieniu testu w inpa. Wentylator ma działać po podaniu zasilań i włączeniu go inpa. Wystarczy kilka kabelków i akumulator. Sterownik ma wysterować wentylator.
Ostatnio edytowane przez seban123 ; 28-03-2012 o 08:05
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
seban czytają wiele Twoich postów wiem, że masz wiedzę i co za tym idzie na pewno odpowiedni sprzęt. Ale jak niektórzy chcą zrobić cudy laptopem na kablu z Allegro za 40-50zł i INPĄ ściągniętą z torrenta to wiesz jak to wszystko wychodzi w praktyce...
Kolega napisał, że podpieli go pod specjalny generatorem czy czymś w ASO i dla mnie temat w takim momencie staje się czysty jak łza.
Ja nie osobiście niezabrałbym go już od nich.
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms