Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: 730i allegro

Zaawansowany Użytkownik Awatar Inur
    BMW
    740iM (M60), M3 GT2
    Nie kupuj taniej E38. Nie warto. Przedstaw może swoje wymagania bo jeśli wystarczy Ci wielki dupowóz i nie będą przeszkadzały klekoty z zawieszenia, to że autem nosi na koleinach czy że na OBC ciągle wyskakują błędy to może faktycznie takie za 8-10tys Cię zadowoli. Ale jeśli chcesz mieć wygiglane auto to bez 25tys bym w ogóle nie podchodził do tematu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar JACEK R
    BMW
    Było e38 728i, jest B5FL 1.9TDI
    Cytat Zamieszczone przez Inur Zobacz posta
    Nie kupuj taniej E38. Nie warto. Przedstaw może swoje wymagania bo jeśli wystarczy Ci wielki dupowóz i nie będą przeszkadzały klekoty z zawieszenia, to że autem nosi na koleinach czy że na OBC ciągle wyskakują błędy to może faktycznie takie za 8-10tys Cię zadowoli. Ale jeśli chcesz mieć wygiglane auto to bez 25tys bym w ogóle nie podchodził do tematu.

Mądrze gada! Polać mu wódki!
    “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
    >>>NIE DLA ACTA<<<
    "I had a dream, I was king. Woke up, still king"

BMW 728i - 97'
    MERC W124 200D - 86'
    MERC W123 240D - 79'

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    No to widzę że ta konkretna to złom :p Ja i tak na auto kasiorke będę miał dopiero jakoś w przyszłym miesiącu i wtedy zacznę poszukiwania konkretne.
    Ale dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) a i właśnie pytam o tą bo obserwując allegro zauważyłem ze nie może się już od miesiąca sprzedać chyba..
    I ciekaw byłem co wy o tym myślicie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzeda samochodu w przynajmniej bardzo dobrym stanie za takie pieniądze ( chyba, że to idiota ). To też czasem dziwi mnie, że ktoś patrzy na takie auto takiej klasy za cenę dobrze utrzymanego Matiza i jeszcze liczy na to, że auto będzie w dobrym stanie. Rozumiem, że nie każdy się zna na samochodach, ale nie zwalnia to z logicznego myślenia.

P.S Nie mówię tu akurat o Tobie Pawsen także nie czuj się urażony.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    Wiem wiem :) spokojnie :)

Vip Vip Awatar szczurek
    BMW
    e38 740d e39 525d e65 745i pędzlem malowana m5 sznicer gangsta stajl
    dolicz koszta rejestracji!!!! ubezpieczenie akcyzę 18 % wartości rynkowej auta tłumaczenia. wyjdzie drubo ponad 10 koła za taka kasę to już można kupić coś w lepszym stanie zarejestrowane w Polsce
    codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    od siebie mogę polecic tą: http://otomoto.pl/bmw-730-3-0-diesel...C22291609.html

troche inny budżet ale jeździlem, macałem naprawde zajebista. Chyba najlepsza e38 jaka w zyciu widzialem jesli chodzi o stan. Na żywo wyglada jakby miala 2 lata. duzo lepiej niz na fotkach:) Sam mialem ją brać niestety silnik 3.0d i skrzynia GM mnie rozczarowały. W porownaniu z moją 3.0 benzyną to słabo to jedzie, skrzynia jakaś taka kluchowata, mimo ze na papierze osiagi podobne i 120NM więcej w dieslu to przy jezdzie po miescie 730d jest wyraźnie mniej dynamiczne, może w trasie na wyzszych biegach gdy silnik jest bardziej obciazony i turbina mocniej podaje to różnica jest mniejsza ;) No i brakuje jednak pomruku jakiejś Vki podczas jazdy. ale jesli na osiagach ci nie zalezy to z czystym sumieniem mogę polecić.

Zaawansowany Użytkownik Awatar JACEK R
    BMW
    Było e38 728i, jest B5FL 1.9TDI
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    od siebie mogę polecic tą: http://otomoto.pl/bmw-730-3-0-diesel...C22291609.html

skrzynia GM mnie rozczarowały.
    W 7er jest montowana z tym silnikiem skrzynia ZF. W 5er i 3er są skrzynie GM.
    “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
    >>>NIE DLA ACTA<<<
    "I had a dream, I was king. Woke up, still king"

BMW 728i - 97'
    MERC W124 200D - 86'
    MERC W123 240D - 79'

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    JACEK R ma rację tam powinna byc skrzynia ZF ,ale można to sprawdzić w serwisie:)
    Auto z linka ,golas totalny i kolor poracha jak dla mnie ,ale jesli technicznie jest ok ,to moze warto sie potargowac i kupić ,ale do tej ceny jeszcze trzeba doliczyć mniej więcej 3 tys żeby ja zarejestrować.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    Ta z linka to jest zdecydowanie inny budzet i jak dla mnie na ta chwile nie realny ;p a pozatym szukam raczej jakieś Vki :)

Uprawnienia umieszczania postów