Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: 730i allegro

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    powody? auto jest zaniedbane i wyglada na mega zmęczone. nawet sie handlarzynie nie chcialo go podpicować do handlu.. prawy próg to masakra jakaś - malowany sprejem/pognieciony, prawy też jakis taki pomięty do tego mocno kopci coś to m60, tylny zderzak śmietnik, klapa zle spasowana, pod lampą tylny pas uszkodzony, na blotniku jakis lakier źle polozony, nieoryginalne alufelgi, opony w niewlasciwym rozmiarze, listewka na lewym przednim blotniku odgięta (nawet sie sprzedawcy podkleic nie chcialo), drzwi pogniecione, dziury w tunelu, fotel kierowcy wygląda po prostu obleśnie podobnie jak pas.... strzelam że lekko 10kola wlozysz w ten samochod na start. powtarzam - LEKKO ! a ciekawe w jakim stanie silnik, skrzynia, zawias ... :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 730i
    @dobrus
    Dzięki za konkretną odpowiedź. Teraz już wszystko jasne i puszczam to auto w nie pamięć :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Plany zakupienia BMW 7 E38
    Ja nawet nie patrzę na auta z najniższej półki jak to mówią "jaka cena taki stan" raz trafiłem na bubla ale nie bmw pokusiła mnie cena i zapewniania osoby sprzedającej także lepiej dać więcej i wiedzieć co się ma niż później pluć sobie w brodę że strucla się kupiło

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Pawsen Zobacz posta
    puszczam to auto w nie pamięć
    Myślę,że dobra decyzja...
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Dajcie spokój koleś nawet nie wie co wystawia. " Samochód posiada lakier w przepięknym czarnym, metalicznym kolorze." Ja tam widzę zieloną, ale może ślepy jestem. "
    AUTO W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM ! "
    No jaj sobie nie róbcie ze mnie

Początkujący Użytkownik Awatar zephyr84
    BMW
    730 i
    Ech ja kupiłem piękną zadbaną bezwypadkową...Do renowacji...
    Ale ta jest typowa na handel,żeby komuś kit wcisnąć..

Zaawansowany Użytkownik Awatar tomgtdek69
    BMW
    E39 540iA
    Fotel kierowcy wygląda jakby wcześniej był czarny, a obecnie przemalowany... Hmmm
    V8 Garage

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    koleś jest bezczelny ze wystawia to za taką kasę przeciez z oplatami to bedzie 10.000 PLN. Patrząc na to jakie trupy ludzie wystawiają za 10tyś to swoja musialbym chyba za 20 sprzedać, a to znowu nierealne. Pewnie kupil to od jakiegoś turasa w DE za 1000 ojro i teraz szuka naiwnego ktoremu to wcisnie za 2x tyle ;) szczerze to zastanowilbym się czy kupić to auto za 2 koła, doliczajac do tego 3 na rejestracje to więcej jak 5tyś to nie jest warte

Zaawansowany Użytkownik Awatar JACEK R
    BMW
    Było e38 728i, jest B5FL 1.9TDI
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    koleś jest bezczelny ze wystawia to za taką kasę przeciez z oplatami to bedzie 10.000 PLN. Patrząc na to jakie trupy ludzie wystawiają za 10tyś to swoja musialbym chyba za 20 sprzedać, a to znowu nierealne. Pewnie kupil to od jakiegoś turasa w DE za 1000 ojro i teraz szuka naiwnego ktoremu to wcisnie za 2x tyle ;) szczerze to zastanowilbym się czy kupić to auto za 2 koła, doliczajac do tego 3 na rejestracje to więcej jak 5tyś to nie jest warte

Zgadzam się. Paździerz niesamowity! Ale ktoś kupi, polata i nie dołoży złotówki. Znam takich co to przez 2 lata nie dołożą i jeszcze sprzedadzą takiego parchlaka... A potem rynek zepsuty bo e38 "przecież można za 7 tysi kupić, nie?". I np. ja mam 728i w stanie naprawdę świetnym i z oryginalnym przebiegiem poniżej 200tkm, bez żadnego wkładu bo wszystko na bieżąco robione ale już nie wezmę tyle ile bym chciał. Naściągają gówna śmierdzącego a polak się cieszy:)
    Ostatnio edytowane przez JACEK R ; 08-03-2012 o 13:21
    “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców” - Colin McRae
    >>>NIE DLA ACTA<<<
    "I had a dream, I was king. Woke up, still king"

BMW 728i - 97'
    MERC W124 200D - 86'
    MERC W123 240D - 79'

Początkujący Użytkownik Awatar mobilny
    BMW
    e38.740i
    zgadzam sie z toba 'JACEK R ':D

Uprawnienia umieszczania postów