Adaptację skasowałeś po zmianie sond?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
tak właśnie chodzi o to że skasowałem.Na drugi dzień po skasowaniu podłączyłem kompa i nie było żadnych błędów.Dopiero dzisiaj z ciekawości znów się podpiąłem i lipa ERROR.
mam to samo kupiłem nowe sony ori Bosha pojeździłem trochę i błędy wróciły, cewki fajki świece ok. Nie wiem gdzie szukać problemu , może nieszczelność układu wydechowego już sam nie wiem tazke problemu jeszcze nie rozwiązałem bo nie mam na to czasu....
Poczekamy,może ktoś miał podobny problem i sie z tym uporał,może podzieli sie info.na ten temat ;)
bardziej sklanialbym sie ku teorii,ze poprzednie sondy byly ok. Blad sond moze wyskakiwać przy wielu innych problemach. kumaty fachowiec przy pomocy kompa dojdzie co i jak, my tutaj przez neta nic nie poradzimy. a tak btw. to odepnij te sondy w cholerę i zapomnij o sprawie
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms