Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Dyskusja o kosztach utrzymania 7er

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez dOOm_PL Zobacz posta
    Panowie ja nie widzę sensu żeby się kłócić
    Nikt się nie kłóci - trwa wymiana poglądów.

Ja się wcale nie dziwię takim dyskusjom. 10 lat temu żadnemu (margines) studentowi nie wpadało do głowy jeździć na zajęcia "siódemką". A teraz - wszystko się zmieniło. I stąd takie dyskusje :)
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar krzysiek7er
    BMW
    brak... tym czasem Omega B FL 2.2
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Nikt się nie kłóci - trwa wymiana poglądów.

Ja się wcale nie dziwię takim dyskusjom. 10 lat temu żadnemu (margines) studentowi nie wpadało do głowy jeździć na zajęcia "siódemką". A teraz - wszystko się zmieniło. I stąd takie dyskusje :)
    Ja się z Tobą zgodzę, ale jak zapewne wiesz dla wielu osób 7er to marzenie i jak każdy chciałby spełnić swoje marzenia. Dlatego nie widzę nic złego w pytaniu o koszta utrzymania a komentarze w stylu "jak pytasz to Cie nie stać" są trochę nie na miejscu. Forum jest chyba po to, żeby odpowiadać na nurtujące nas pytania - chyba, że się mylę. Niech każdy patrzy na swój portfel i niech się nie interesuje czy kogoś stać czy nie. Nie chce niech nie odpowiada, albo odpowiada na czyjeś pytanie konkretnie.

P.S. 10 lat temu utrzymanie 7er E38 stało chyba na innym poziomie niż teraz. Jeśli się mylę to mnie popraw.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    Nie wiem co masz na myśli Wojtku... to tak jak byś teraz porównywał e65 po FL i utrzymywanie takiego auta. Kiedyś tak jak wspomniał kolega utrzymanie e38 było na wyższym poziomie.Teraz to auto nie jest już tak "ekskluzywne" że tylko na prawdę stać kogoś kto dużo zarabia.

Wiele osób uważa że jak już jeździ 7er to złapał Pana Boga za nogi... Zejdźmy panowie na ziemię,bądźmy realistami:

Przecież utrzymanie 740 wcale nie jest droższe niż utrzymanie 540.
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 11-03-2012 o 12:34

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740i + Porsche Cayenne 4.5
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta

Wiele osób uważa że jak już jeździ 7er to złapał Pana Boga za nogi... Zejdźmy panowie na ziemię,bądźmy realistami:

Przecież utrzymanie 740 wcale nie jest droższe niż utrzymanie 540.
    nie no coś Ty, Dzuda. Jesteśmy zarejestrowani na forum siódemkowym, a nie na forum Fiata Pandy. Tu sami prezesi wiekszych spółek akcyjnych i dyrektorzy operacyjni się wypowiadają, którzy rocznie wydają 100tyś zł na utrzymanie samochodu i jest im to obojętne :D

Uprawnienia umieszczania postów