Poka¿ wyniki od 1 do 5 z 5

W±tek: e32 OBC Jak pod³±czyæ

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Matis192
    Go¶æ

e32 OBC Jak pod³±czyæ

Witam panów pora¼ kolejny jednak z innym problemem czytam czytam i nie umiem nic znale¼æ skoro moje bmw ma pe³na wi±zkê obc ful a nie dziala to ja nie wiem co jest grane :( czyta³em tutaj o jakim¶ Po³oczanami kablem ale nie wiem oco chodzi proszê mi wyt³umaczyæ jak krowie na rowie dziêkuje...

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e243164gt
    Sk±d
    in±d
    Blog
    14
    Nie dzia³a, tzn. nic siê nie wy¶wietla na wy¶wietlaczu, czy mo¿e wy¶wietla siê PPPP?
    Je¿eli nic siê nie wy¶wietla to musisz zapewne zmostkowaæ piny, tak ¿eby pojawi³o siê zasilanie.
    Masz oryginalny alarm?
    W tym W¡TKU zobacz post Kafarka. Dok³adnie opisa³ co zrobiæ kiedy komp milczy.

Matis192
    Go¶æ
    No tak a po 2 znow ten sam problem ze guziki swieca a wyswietlacz nie co to moze byc bo ja oglupieje

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    Do³±czy³
    Jan 2011
    BMW
    e243164gt
    Sk±d
    in±d
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez Matis192 Zobacz posta
    No tak a po 2 znow ten sam problem ze guziki swieca a wyswietlacz nie co to moze byc bo ja oglupieje
    Czasem u mnie zdarza siê podobnie, wy¶wietlacz jest ciemny. Wtedy u¿ywam brutalnej si³y :D. Delikatne stukniêcie w listwê obok OBC i znowu wy¶wietla. Co¶ na stykach zapewne.

Matis192
    Go¶æ
    Tak nie wiem co z tym jest nie tak moze dam do elektryka bo jak ma mi sie Bmw spalic to ja dziekuje

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •