Kilka fotek z poprzedniego sezonu aby ten obfitowa³ w jeszcze lepsz± pogodê
Kilka fotek z poprzedniego sezonu aby ten obfitowa³ w jeszcze lepsz± pogodê
Pozdrawiam Tomek
czarn± bym ³ykn± ;) szkoda ¿e ja nie mam fotek mojego motorka:(mam tylko fotki,które zrobi³em ju¿ po wszystkim.
Suzuki dobre furki.Planujê w³a¶nie kupic tak± K5 bia³o-niebiesk±
Adu¶ a co w³a¶ciwie wywin±³e¶ pochwal siê ;)
Dodajê obiecane fotki klekota :) To moto ma prawie 20 lat i ani grama rdzy (no oprócz wydechu). W ca³o¶ci made in japan i o to chodzi³o przy zakupie :) Rewelka polecam wszytskim stare japoñczyki (przesiadka po moto z 2005).
PS. Wieczorkiem jecha³em pod ¶nieg, mina kierowców - bezcenna :D
W przyp³ywie gotówki o ile nie bedzie F650 Dakar za³o¿ê takie owiewki z 2005r (wszystko pasuje Plug&Play):
¼ród³o: http://www.thebikerzone.com/road_tes...aki180505.html
![]()
Kto ¶miga sportem po torach? Po fotce wnioskuje ¿e chyba Evan ...czy kto¶ jeszcze?
Je¶li nazbieram fundusze do koñca kwietnia na ca³y sezon to bêdê planowa³ i klepa³ terminy, mo¿e kto¶ siê pod³±czy?
Moja jest w³a¶nie K5 super motorek ale z biegiem czasu zaczyna mi powoli brakowaæ i bêdzie jeszcze w tym sezonie CBR 1100XX blackbird nawet ju¿ mam upatrzony konkretny egzemplarz czekam jak kolega przyjedzie z zagranicy
W swoja K5 w³o¿y³em ogrom pracy i kasy wymieni³em po zakupie prawie wszystko (opony,napêd,rozrz±d,wszystkie p³yny itp)teraz tak jak pisa³em wcze¶niej trochê kosmetyki i jazda
Micha³ kawka bardzo ³adna i zadbana pogratulowaæ takiego egzemplarza, kiedy¶ mia³em kawasaki kxf 250 super moto na tor i do lasu (siê wtedy dzia³o -)-))
Ostatnio edytowane przez tomi290 ; 07-03-2012 o 15:56
Pozdrawiam Tomek
Ju¿ nie , niestety. Zdrowie nie pozwala. Ale ka¿demu polecam chocia¿ raz wybraæ siê na tor i poje¼dziæ - inna bajka.
Problem jest taki , ¿e jazda po torze wci±ga i potem ¶miganie po ulicy ju¿ nie sprawia tyle frajdy :D
Druga rzecz to nabieranie nawyków z toru, których nie powinno siê "u¿ywaæ" na ulicy i odwrotnie.
Ja jak zacz±³em je¼dziæ w wy¶cigach odpu¶ci³em ulicê.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Po fotce w podpisie widaæ ¿e dobrze zapie****a³e¶ :D