Miałem identyczne objawy. Samochód cały wpadał w wibracje w czasie jazdy w podanych przez Ciebie zakresach prędkości. U mnie ewidentnie działo się to na jednym kole - Prawym. Jeżeli zaczynałem hamować podczas kiedy te wibracje powstawały to jeszcze bardziej się nasilały ale przy innych prędkościach podczas hamowania było ok nawet przy wyższych. Zmieniłem koła co nie przyniosło efektu i rozpocząłem poszukiwania przyczyny. Tutaj jednoznacznie nie dam Ci odpowiedzi co usunęło awarie bo miałem 2 usterki. Po pierwsze zapieczony zacisk i cały czas hamował koło dość znacząco lecz dla mnie nie było to wyczuwalne, po drugie luźne gumy na wahaczach. Po rozebraniu zacisku, przeczyszczeniu i nasmarowaniu, wymieniłem tuleje na obydwóch wahaczach - wymieniłem same tuleje met gumowe bo były sparciałe i naderwane problem ustał. Próby zrobiłem jeszcze na starych tarczach i było ok. Tarcze i tak niezwłocznie zmieniłem bo były już cieniutkie i lekko przypalone:)

Tyle mogę od siebie powiedzieć. Napewno przyczyna leży w hamulcach ale zerknij na gumy na wahaczach szczególnie na tym większym wahaczu. Nie sugeruj się że zmieniałeś wahacze niedawno, uważam że z częściami w zamiennikach niestety jest loteria.

Pozdrawiam