-
Zaawansowany Użytkownik
hmmm teraz dopiero mi namieszaliście w głowie:) dymione albo przeróbka na po lift? więc tyłu nie mam po lift?:) tył biały a przód dymiony? czy jak ?:D:D
-
Zaawansowany Użytkownik
z przodem jest problem w przeliftowym e38, jedynie zwykłe dymione kierunki wygladają ok, do tego wypada zmienić klosze na nowe i odświeżyć szkiełka, wtedy będzie ładnie :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Dam chyba jednak biale, mam nadzieje, ze bedzie to fajnie wygladlo, dymionych nie dam z tego wzgledu, ze tylu mam biale, a jak przyciemnie to mysle, ze nie bedzie to pasowalo do jasnego auta:-\
-
d(-_-)b
Vip
-
Zaawansowany Użytkownik
-
Doświadczony Użytkownik
Dj ja widze że masz konkretne furki tam w garażu hm? ;)
Kolego e4r5t szczerze mówiąc to masakra i z tyłu i z przodu. Żeby to wyglądało zmień te tylne bo masz przedlift i postarza auto. Nie kupuj dymionych bo też je strasznie postarza i nie pasuje do ciemnego nadwozia. Mialem jedne do swojej zielonej i byla masakra.
Powiem Ci jak zrób:
Kup na tył cleary - jak dobrze pójdzie dostaniesz za 150zł ładne z pomaranczowym kierunkiem lub 200 z białym.
Na przód albo dymione DEPO clear albo oryginalne marchewki byle tylko w jednakowym odcieniu bo zdarzaja sie ciemniejsze!
Do tego koniecznie zrób porządek z plastikowymi wkładami w lampach przednich. Nie musisz zmieniać kloszy wystarczy dobrze wyczyścić. Plastikowe wklady wyciagasz i wrzucasz na 10minut do koncentratu z myjki. wyjmujesz (zmatowiały co zrozumiale :D) dobrze pluczesz, ajesz paste polerska, czekasz az zaschnie i polerujesz na sucho na lusterko.
Moja poprzednia beem miała dymione depo z przodu i poliftowe pomaranczowe z tylu:

malo widac z tylu:

lampki do kupienia na przykład tu (150 za sztuke to bardzo drogo wiec nie polecam):
http://allegro.pl/lampy-lampa-tyl-pr...160012274.html
Zostaw sobie te kierunki co masz są bardzo ładne. Wymień lepiej tył.
Jak bardzo chcesz zmieniać przód na taki jak był u mnie mam takie kierunki na stanie (PW).
Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 03-03-2012 o 02:12
Uprawnienia umieszczania postów