Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jakie kierunki do mojego auta?

Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    hmmm teraz dopiero mi namieszaliście w głowie:) dymione albo przeróbka na po lift? więc tyłu nie mam po lift?:) tył biały a przód dymiony? czy jak ?:D:D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    z przodem jest problem w przeliftowym e38, jedynie zwykłe dymione kierunki wygladają ok, do tego wypada zmienić klosze na nowe i odświeżyć szkiełka, wtedy będzie ładnie :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar e4r5t
    BMW
    e38 3.0 v8 aut.
    Dam chyba jednak biale, mam nadzieje, ze bedzie to fajnie wygladlo, dymionych nie dam z tego wzgledu, ze tylu mam biale, a jak przyciemnie to mysle, ze nie bedzie to pasowalo do jasnego auta:-\

d(-_-)b Vip Awatar ratovnik
    BMW
    E66 735Li
    Te są chyba mniej dymione, tez ładne.

http://www.ebay.com/itm/1995-1998-BM...ht_5183wt_1187

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750iL
    te są chyba normalne białe ;p

Z tymi dymionymi z allegro jest tak że one są słabo dymione i idealnie pasują kolorystycznie do lampy, nie rzuca sie w oczy że to "tjuningowany" elelment i tył może być wtedy biały

ja dziś zamontowałem na próbe marchewki. myśle że jak przyjdzie nowy klosz to będzie fajnie wyglądało ;)

Pozdrawia

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Dj ja widze że masz konkretne furki tam w garażu hm? ;)

Kolego e4r5t szczerze mówiąc to masakra i z tyłu i z przodu. Żeby to wyglądało zmień te tylne bo masz przedlift i postarza auto. Nie kupuj dymionych bo też je strasznie postarza i nie pasuje do ciemnego nadwozia. Mialem jedne do swojej zielonej i byla masakra.

Powiem Ci jak zrób:

Kup na tył cleary - jak dobrze pójdzie dostaniesz za 150zł ładne z pomaranczowym kierunkiem lub 200 z białym.

Na przód albo dymione DEPO clear albo oryginalne marchewki byle tylko w jednakowym odcieniu bo zdarzaja sie ciemniejsze!

Do tego koniecznie zrób porządek z plastikowymi wkładami w lampach przednich. Nie musisz zmieniać kloszy wystarczy dobrze wyczyścić. Plastikowe wklady wyciagasz i wrzucasz na 10minut do koncentratu z myjki. wyjmujesz (zmatowiały co zrozumiale :D) dobrze pluczesz, ajesz paste polerska, czekasz az zaschnie i polerujesz na sucho na lusterko.

Moja poprzednia beem miała dymione depo z przodu i poliftowe pomaranczowe z tylu:

malo widac z tylu:

lampki do kupienia na przykład tu (150 za sztuke to bardzo drogo wiec nie polecam):
    http://allegro.pl/lampy-lampa-tyl-pr...160012274.html

Zostaw sobie te kierunki co masz są bardzo ładne. Wymień lepiej tył.

Jak bardzo chcesz zmieniać przód na taki jak był u mnie mam takie kierunki na stanie (PW).
    Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 03-03-2012 o 02:12

Uprawnienia umieszczania postów