-
Zaawansowany U¿ytkownik
Problem z elekrtyka.... gdzie w warszawie mi to zdiagnozuja
Panowie samochod mi dzisiaj zwariowal , podczas jazdy przed samym parkingiem na wlaczonym silniku kokpit sie wylaczyl na 2 sek pozniej wlaczyl i znowu wylaczyl po czym wszystko wrocilo do normy nastêpnie poczu³em smrod plastyku/kabli. Dalej silnik chodzil popranwie wyswietlil sie komunikat od aktywnego zawieszenia (ikona z przechylonym zamochodem), dalej znaczek akumulatora. Po zaparkowaniu po godzinie wzbudzi³ sie alarm (chyba z powodu juz niskiego napiecia akumulatora) po paru sekwencjach alarmu akumulator usiadl.
Wyglada na cos z elektronika/elektryka jak by robilo zwarcie. Samochod roz³adowany.... gdzie w warszawie mi to najlepiej zdiagnozuj±??
Do ASO BMW z racji cen i watpliwych umiejetnosci nie chce jechac.... Co proponujecie , co podpowiecie....
-
u¿ytkownik
Je¶li masz auto unieruchomione i nie mo¿esz go normalnie odpaliæ i jechaæ bo masz powazne,
jak wyglada zwarcie to proponuje lawete i udanie siê do dobrego elektryka/elektronika co zna siê na robocie - bo e65 to naprawde skomplikowane urzadzenie z masa elektroniki
ASO - pewnie bedzie chcia³o CI pó³ auta wymieniæ za kosmiczne pieniadze - dlatego podpytaj ch³opaków z WAWY (WojtekD,Anatol,Hugos³awek) moze maja upatrzone i sprawdzone punkty
no i szybkiego i taniego usuniecia usterki zycze :) g³owa do góry bedzie OK
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum