Witam serdecznie

Wątek: Witam serdecznie

1. Awatar brunoz

brunoz powiedział/a:
    Ojej, a gdzie skóra?
    Nein! Mein Schnitzel!

2. Awatar Jakub

Jakub powiedział/a:
    Kto chce jeździć BARDZO wygodnie nie kupuje auta ze skórą. Nie ma nic przyjemniejszego jak wygodny, nie wytarty ,gruby welur.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

3. Awatar arturo193

arturo193 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    . Nie ma nic przyjemniejszego jak wygodny, nie wytarty ,gruby welur.
    Rzecz gustu...jednak prawdą jest,że w zimie welur powala wszelkie skóry...
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

4. Awatar Koko_tuned

Koko_tuned powiedział/a:
    Na szczęście trafiła mi sie wersja bez skóry. Wiem... wiem... podobno siódemka bez skóry to straszne faux pas. Ale ja ten niemiecki czołg wykorzystuje do jazdy na codzien i bardzo chwalę sobie brak skóry.

Pozdrawiam

Kuba
    I may make You feel, but I can't make You think...

"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver"
    - Colin Chapman

5. Awatar moloko5

moloko5 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez Koko_tuned Zobacz posta
    Na szczęście trafiła mi sie wersja bez skóry. Wiem... wiem... podobno siódemka bez skóry to straszne faux pas.
    Heh...ja na Allegro widziałem E65 bez skóry...no i co....można...:D
    Ps. Autko fajne i najważniejsze, że właścicielowi się podoba...a wyposażenie, to rzecz gustu...

6. Awatar Koko_tuned

Koko_tuned powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez moloko5 Zobacz posta
    najważniejsze, że właścicielowi się podoba..
    Przestaje się podobać... bo jak wiadomo "dziewczyna ma byc wolnossąca, a silnik doładowany", więc powoli myśle o wrzuceniu kompresora...

Pozdrawiam

Kuba

"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver"
    - Colin Chapman

7. Awatar moloko5

moloko5 powiedział/a:
    Cytat Zamieszczone przez Koko_tuned Zobacz posta
    więc powoli myśle o wrzuceniu kompresora...
    Heh...no a to już inna sprawa...wiadomo skoro pasjonat rajdów (jak mniemam)...to przesiadka do E38 musi być lekkim niedosytem...mocowo...:p

8. Awatar Koko_tuned

Koko_tuned powiedział/a:
    Bardziej psychofan wyścigów (szczególnie górskich). Rajdów mniej... W sumie to rajdów nie lubie, bo jak wiemy "rajdy są dla p******" :D

Pozdrawiam

Kuba

- Colin Chapman

9. Awatar brunoz

brunoz powiedział/a:
    No Koko, bardzo Ci dopinguję w kwestii instalacji kompresora. Mam nadzieję, że będzie to coś dużego :-)
    Na pewno wymuszę na Tobie pokazanie mi na żywo jak to cudo pracuje
    Nein! Mein Schnitzel!

10. Awatar Koko_tuned

Koko_tuned powiedział/a:
    Instalacje kompresora zacznę najwcześniej w listopadzie. Niestety sezon wyścigowy nie pozostawia mi tyle czasu na takie zabawy. Myślę nad wrzuceniem kompresora z mistanga gt shelby lub jakiegoś innego dużego wyporowego klocka.

Pozdrawiam

Kuba

- Colin Chapman