Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Wątek: BMW 735i a S320 W220 trudny wybór :(

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Cytat Zamieszczone przez Guner Zobacz posta
    mialem taka sama mysl, czy cerata udajaca skore i sreberko odpadajace z przyciskow jak z najtanszego chinskiego telefoniku nabiera nieziemskiego sznytu gdy towarzyszy temu znaczek BMW? czy znaczek BMW rzeczywiscie odbiera zdolnosc myslenia?
    A ja szukał bym jednak innych powodów takiego stanu rzeczy :) Myślenie odbiera ludziom w czasie kupna używanego auta czyli mam 35.000 koła i za wszelką cenę chcę mieć E65/E66 :) do tego sam "trend" (kur... jak ja tego słowa nie lubię) kieruję do tego, że młody jeździ BMW a dziadek w słomianym kapeluszu w Mercu :) Przyznam uczciwie, że mi jeszcze farba z przycisków nie odpada, skrzynia jak masełko a silnik mimo wszystko zamiata a mam porównanie 745 oraz W220 4.3.

Zaczynający temat już pewnie dawno kupił E38 a my dalej torpedujemy to co nie jesteśmy w stanie tutaj rozprawić :D i pier.... jak przysłowiowe polskie politykiery :D porównujemy klasy aut z różnych epok po to aby wyciągnąć wnioski że polityka największych konkurentów BMW i MERCA (być może nawet nieformalna umowa) stworzyła pewną drabinę klas aut wypuszczanych na rynek w ustalonej kolejności czasowej tak aby nie można było porównać z czystym sumieniem E38 z W220 oraz W220 z E65 oraz E65 z W221
    Ostatnio edytowane przez olejus ; 06-03-2012 o 06:56
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów