Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: BMW 735i a S320 W220 trudny wybór :(

Zaawansowany Użytkownik Awatar Guner
    BMW
    Audi A8 d3, 2003; BMW X5 3,0D 13'
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus Zobacz posta
    Każdy stylista Ci to powie że od lat 90 już tak nie jest.
    moze jakies namiary na tego kazdego styliste, bo ja mam przyjemnosc czasami z W221 i nie widze wplywow siermieznej stylistyki E65 w tym samochodzie, samochod jest piekny, porazajacy luksusem, nawet jak stoi w miejscu zabija wygladem, nie do porownania z E65...pisze to jako zwolennik BMW , jezdzacy BMW , ale nie sekciarz....

Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    ja też jako zwolennik BMW uważam że W221 bije E65 bo jest nowszy stylistycznie i z kolei E65 bije W220 stylistycznie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    bezapelacyjnie styl w221 został zerżnięty z e65 wystarczy spojrzeć gdzie jest manetka biegów,wyświetlacz centralny albo podłokietnik z pokrętłem kontrolera albo tylna klapa dołożona na wierzchu a lusterka na nóżce to chyba nie przypadek i nie ogólny trend bo przecież a8 takiego stylu nie przyjeło , w221 jest bezsprzecznie ładniejsze i lepsze od e65 ale przecież został wypuszczony 4 lata póżniej

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    wiele
    Panowie a jak w salonie BMW będą rozdawać g**no w ładnym opakowaniu po cukierkach (oczywiscie z logo BMW) to czy będziecie je jeść i wmawiać wszystkim naokoło że lepszych w życiu nie kosztowaliście? :D sory ale nie mogłem sie powstrzymać :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar siwymetal
    BMW
    E65 745i 2001
    Cytat Zamieszczone przez dobrus Zobacz posta
    Panowie a jak w salonie BMW będą rozdawać g**no w ładnym opakowaniu po cukierkach (oczywiscie z logo BMW) to czy będziecie je jeść i wmawiać wszystkim naokoło że lepszych w życiu nie kosztowaliście? sory ale nie mogłem sie powstrzymać
    Bo nie rozumiesz,że można mieć swoje zdanie i smacznego.
    "Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać" (Cyceron)

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Nabijamy dalej posty czy pass ? :) nie odkrywamy ameryki panowie tylko pierdolimy nie od rzeczy :) a dupa pudziana wam się podoba ?
    Pić trzeba ! Jeść można !

BMW
    E65 745i 2001
    Cytat Zamieszczone przez olejus Zobacz posta
    Nabijamy dalej posty czy pass ? nie odkrywamy ameryki panowie tylko pierdolimy nieodrzeczy
    Słuszna racja,choć sam dałem się wciągnąć a czasami nie warto.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    dobrus jaki problem sprzedaj e38 a już za 20 tyś spokojnie kupisz w220 i masz auto lepsze niż e65 (według Ciebie) a że jesteś bystry to zapewne dasz sobie rade z airmaticem,czujnikami położenia itd,a i zaprawki każdej wiosny też sobie porobisz

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 735i V8
    Panowie mówimy tu o 7er i o S-klasie, a co sądzicie o Jaguarze XJ ?

Jeżeli moje pytanie uznane zostanie za odbieganie od tematu czy zaśmiecanie tego wątku to z góry przepraszam

BMW
    E65 745i 2001
    Miałem przyjemność 8 i 16 i powiem,że są na pewno niepowtarzalne ale od właścicieli słyszałem dużo złego o kosztach eksploatacji,bardzo dużo awarii i drogie naprawy ale to klasa Premium.Wygoda i niezłe prowadzenie ale wnętrze mnie nie urzekło stylistycznie,materiały raczej dobre,szczególnie skóra,muza z pod maski boska(V8).W tej klasie aut wszystkie mają "plusy dodatnie i plusy ujemne"powtarzając za byłym prezydentem RP,najczęściej o wyborze decyduje sentyment do marki albo względy estetyczne,coś się podoba i biorę,tak było ze mną długo się wahałem między X5,745 E65i,750 E38 i kiedy miałem już kaskę w rajd po komisach,jako pierwszy X5 ale wnętrze E39,potem 750 baaaardzo fajne ale jak wsiadłem do E65 to bez odpalania motoru powiedziałem gościowi,że chcę nim dzisiaj odjechać jako właściciel i się stało.Wcześniej oglądałem Meśki,Jaguary,Lexusy ale żadne nie miały czegoś takiego co by sprawiło,żebym je kupił.
    Wracają do Jaguara to jest tak samo jak z bumami,jeden z właścicieli powiedział,że nie ważne ile kosztuje ja i tak będę nim jeździł.
    Morał z tego taki,że warto najpierw pojeździć,pomacać,polizać,posłuchać,posiedzieć w środku i albo poczujesz,że to auto dla Ciebie albo "next".Potem można popytać speców co i jak z kosztami użytkowania ale bardziej jak to zrobić,żeby jeździć i się mało psuło.

Uprawnienia umieszczania postów